2000 TL'ye modem önerisi

Bütçe
2000 TL

Bilinmeyenben

Hectopat
Daha fazla  
100Mbps download alıyorum, hemen yan odada 30 ping alıyorum. Şu anki modemle modemim TT'nin ilk getirdiği modem amacım alabilecegimin en iyisini almak. Belki interneti yükseltirsem diye 2000TL bütçem var. Ne alayım sizce?
TP-Link Archer AX12 AX1500 1200MBPS Dual band Gigabit Wi-Fi 6 router.
https://www.hepsiburada.com/tp-link...r-p-HBCV00004OW659?url_src=ios-product-detail bunu almayı düşünüyordum.

100Mbps download alıyorum, hemen yan odada 30 ping alıyorum. Şu anki modemle modemim TT'nin ilk getirdiği modem amacım alabilecegimin en iyisini almak. Belki interneti yükseltirsem diye 2000TL bütçem var. Ne alayım sizce?
TP-Link Archer AX12 AX1500 1200MBPS Dual band Gigabit Wi-Fi 6 router.
https://www.hepsiburada.com/tp-link...r-p-HBCV00004OW659?url_src=ios-product-detail bunu almayı düşünüyordum.
Linkini attığınız ürün modem değil, router. Modemin işlevini görmez ama modeme bağlarsanız wifi dağıtımı yapar. WiFi iyileştirme için router da alabilirsiniz. Öncelikle modem mi router mı alacaksınız ona karar vermeniz lazım. Eğer router alacaksanız ve openwrt kurulumu yapabilirim derseniz hx21 fiyatına göre gayet iyi bir ürün.

Modemin yerine kullanacağım hangisi daha iyi olursa onu isterim. OpenWrt ne hiçbir fikrim yok.

Linkini attığınız ürün modem değil, router. Modemin işlevini görmez ama modeme bağlarsanız Wi-Fi dağıtımı yapar. Wi-Fi iyileştirme için router da alabilirsiniz. Öncelikle modem Mi Router mı alacaksınız ona karar vermeniz lazım. Eğer router alacaksanız ve OpenWrt kurulumu yapabilirim derseniz HX21 fiyatına göre gayet iyi bir ürün.

Linkini attığınız ürün modem değil, router. Modemin işlevini görmez ama modeme bağlarsanız Wi-Fi dağıtımı yapar. Wi-Fi iyileştirme için router da alabilirsiniz. Öncelikle modem Mi Router mı alacaksınız ona karar vermeniz lazım. Eğer router alacaksanız ve OpenWrt kurulumu yapabilirim derseniz HX21 fiyatına göre gayet iyi bir ürün.

Modem istiyorum yani router değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı