FACEIT Secure Boot hatası veriyor

TimsahcıArda16

Decapat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, hayırlı bayramlar. Bugün uzun bir aradan sonra FACEIT yükleyeyim gireyim dedim. FACEIT'e giriyorum fakat anti cheatini başlatırken bir sorun alıyorum bunu cözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse cok mutlu olurum. Birkaç kişinin cözüm yöntemlerini denedim fakat bir değişiklik olmadı. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
FACEIT supports Windows 10 (versions 22H2 or higher) but will end Support on october 14, 2026.

Sorun Windows 10 ile ilgili olmaması lazım Ekim'e kadar destek devam ediyor.
Sizin aldığınız hata mesajı nedir onun fotoğrafını çekebilir misiniz?

Sorun Windows 10 ile ilgili olmaması lazım Ekim'e kadar destek devam ediyor.
Sizin aldığınız hata mesajı nedir onun fotoğrafını çekebilir misiniz?
1774123130633.png
1774123141519.png

Sanırım bu yazıyı okudunuz.
Burada BIOS sürümünü güncellemekten bahsetmiş BIOS'unuzu güncellemeniz gerekiyor olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım bu yazıyı okudunuz.
Burada BIOS sürümünü güncellemekten bahsetmiş BIOS'unuzu güncellemeniz gerekiyor olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Büyük İhtimalle Hocam o yüzden Okullar Tatil olduğu icin pc yi geri kurmuştum artık yaza deneyeceğim yardımlarınız icin teşekkür ederim hayırlı geceler.

Büyük ihtimalle hocam o yüzden okullar tatil olduğu icin PC'yi geri kurmuştum artık yaza deneyeceğim yardımlarınız icin teşekkür ederim hayırlı geceler.

Sağ olun belki başka çözümü vardır diğer arkadaşlara bırakıyorum size de hayırlı geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı