2000 TL'ye Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

İşlemci için soğutucu gerekmez mi?

Ürün sayfasına ulaşamıyorum.

O monitör gayet iyi duruyor, alabilirsin.

G3258 neden önerdim, çünkü şuradaki rehberi kullanarak O.C yaparsan i5 seviyesine ulaşırsın

Dakika 40'dan itibaren.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar benim sistemi alıyorum üstünede şu monitör sizce nasıl BenQ RL2240HE 1ms analog dvi hdmi iyimi?

@Grapis Hocam söyler misin bana 2 çekirdek desteklemeyen bir oyun? 2-3 sene daha destekleyecek. Ondan sonra 8 çekirdek standart olur zaten.
İlk çıktıklarında çoğu oyunda 2 çekirdek desteği yoktu. Bknz: Fifa 15, COD: AW, Farcry 4 ve büyük ihtimalle GTA 5. Önerilen sistem gereksinimlerinde 4 çekirdekli işlemciler var.

Patch ile hepsi düzeldi ama değil mi? Orjinal oyun oynuyorsan iki çekirdek olması dert değil.

Ayrıca şunu ekleyeyim: 2 çekirdekli bir işlemci kullanıyorum ama saydığınız tüm oyunları oynayabiliyorum.

Dediğim gibi sonradan düzeltildi. Yeni gelecek oyunların da bu şekilde düzeltileceğinin garantisini verebiliyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…