2000 TL'ye Monitör Hariç Sistem Toplama

oyuncu1

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2014
Mesajlar
7
Dota 2 oyunu için 120 FPS değerlerinde performans verecek bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz ? Bütçe monitör hariç 2000 TL olarak belirledim. Bu bütçeye iyi bir sistem toplanabilir mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dota 2 de bir çevrimiçi oyun. Yani 30 FPS alsanda, 120 FPS alsanda aynı oyunu oynarsın. Önemli olan internetin. Ping sorunu olmayacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
30 FPS ile 120 FPS arasında bir fark görememen şaşırttı beni. Ben 30 FPS de oynayamam. Tabii tercih meselesi. Ben oyun hakkında soru sormadım. Sadece 2000 TL lik bir bütçeyle bir sistem toplayabilir miyim diye sordum. Bilgisayar donanımlarından anlamam. Bu oyundan da anlamayacağım anlamına gelmez. 120 FPS ile 144 HZ olan bşr monitörde daha güzeldir. Ben monitörü ileriki zamanlarda almayı düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun maksimum 60fps veriyor. İstesende çıkmaz. İncelemesini amd ile dünyanın en güçlü ekran kartı videosunda var tehcnopathın
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı