Öncellikle elin ne kadar büyük sağlak mısın solak mı ağır hafif fark eder mi? makro tuşlarına önem verir misin?2000TL değerinde veya daha düşük, daha yüksek olabilir.
Öncellikle elin ne kadar büyük sağlak mısın solak mı ağır hafif fark eder mi? Makro tuşlarına önem verir misin?
![]()
Endgame Gear XM2WE Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Endgame Gear XM2WE Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Endgame Gear XM2WE Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah özelliklerini incele, 2.199,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İyi bir seçim g502 hero, onun yerine farklı alternatif olan Razer basilisk v3 var. Yüksek Dpi daha iyi demek değildir.Makroya çok önem vermem ama sol tarafında en az 2 tane tuş bulunması benim için iyi olur 300IPS değerinden fazla 1000Hz 1ms 20.000 DPI değerine yakın bir mouse olabilir. Elim büyük. Sağlak ve mouse ağır veya hafif fark etmez.
Logitech G502 Hero düşünüyorum.
İyi bir seçim G502 Hero, onun yerine farklı alternatif olan Razer Basilisk V3 var. Yüksek DPI daha iyi demek değildir.
Berbat bir fare. Çok ağır, plastik kablolu, eski donanımlı.Logitech G502 Hero aklımdaydı zaten, G502 Hero almayı düşünüyorum.
Berbat bir fare. Çok ağır, plastik kablolu, eski donanımlı.
Baktım. Ağırlık çıkartıp takabilmek berbat olduğunu değiştirmiyor.Hiç incelemesine baktınız mı? Örgü kablo ve ağırlıkları çıkarıp takabiliyoruz.
Baktım. Ağırlık çıkartıp takabilmek berbat olduğunu değiştirmiyor.
Kablo da örgü değil.
Eki Görüntüle 1872371
Kablo görüldüğü üzere plastik.
Baktım. Ağırlık çıkartıp takabilmek berbat olduğunu değiştirmiyor.
Kablo da örgü değil.
Eki Görüntüle 1872371
Kablo görüldüğü üzere plastik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.