2000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
2000-2300
Neredeyse az bir farka daha kötü hizmetmi alalım? Pre travel şans işi neredeyse cogu modelde var, verimlilik farkıda çok yok, FW'ye bağlı bir şey.

Her modelde var diye bir şey yok ES21 ve SH01 modelllerinde deşhet bir şekilde vardı.

Son düzenleme:
Her modelde var diye bir şey yok ES21 ve SH01 modelllerinde deşhet bir şekilde vardı.
Maalesef var, şans işi denildiği gibi. Neyse iyi günler dilerim.
Bu bütçelerde bence A9 Pro en mantıklısı olur senin için. Benim de elim 19.5 cm ve claw gayet rahat oluyor A9 la.

Daha fazla çıkmaya gerek var mı dersen bence yok.
Katılıyorum, A9 Pro daha sağlıklı olur bütçeniz açısındanda.

Yardımlarınız için çok teşekkürler, A9 Pro'da karar kıldım. Siyah rengi stoğa yakın zamanda gelir mi? Beyaz ekipman kullanmak istemiyorum çok çabuk kirleniyorlar.

Yardımlarınız için çok teşekkürler, A9 Pro'da karar kıldım. Siyah rengi stoğa yakın zamanda gelir mi? Beyaz ekipman kullanmak istemiyorum çok çabuk kirleniyorlar.

Aula SC900 Pro da bakabilirsin.

Herhangi bir bilgimiz yok, wraithe mail atarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Beyaz ekipman kirlenme konusu artık eskide kaldı denebilir, ancak ekipmanlarınız siyahsa siyah tercih edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı