2000 TL'ye mouse pad önerisi

shadow52

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Fatih, eve 2 bilgisayar gerekiyordu. Ondan dolayı abim kendine yeni bir bilgisayar aldı ve eskisini bana verdi. Mouse ile klavye çok pis durumdaydı. Islak mendille fareyi bayağı temizledim, klavyeyi en küçük yerine kadar sildim. Yani kısaca Setup'ı geri canlandırıyorum.

Fakat mouse Pad'i yıkadım ve geri koyduğumda kaygan özelliğini yitirmiş olduğunu gördüm. Bundan dolayı yeni mouse Pad'e ihtiyacım var. Wraith markası çok hoşuma gidiyor. Bütçe 2K ama 1500 liranın üzerine çıkmamaya çalışın. Pad'in üzerinde desen olsun fakat anime kızı olmasın. Valorant'a ve fareye uyumlu olsun.

Ekipmanlar aşağıda, şimdiden teşekkür ederim:

Klavye: Razer Blackwidow V3 tenkeyless.
Mouse: SteelSeries Aerox 3 Wireless.

Merakımdan soruyorum bir mouse Pad'e bu kadar vermek cidden fark ediyor mu? 300-500'e aldığın ile 2000'e aldığın arasında ne fark oluyor.

Merakımdan soruyorum bir mouse Pad'e bu kadar vermek cidden fark ediyor mu? 300-500'e aldığın ile 2000'e aldığın arasında ne fark oluyor.

Yüzey kalitesi, taban kalitesi, baskı kalitesi çok fazla degisken var. 300 liralik mousepad ile 2000 liralik mousepadin arasinda deli gibi yuzey kalitesi farki var.

Yüzey kalitesi, taban kalitesi, baskı kalitesi çok fazla degisken var. 300 liralik mousepad ile 2000 liralik mousepadin arasinda deli gibi yuzey kalitesi farki var.
Hocam farklı olması normal. Ama o kadar fark vermek mantıklı mı? Mesela x liralık bir kulaklık sana sesleri düzgün veremezken 7x liralık kulaklık düzgün verir ve gerçekten ödediğin farka değebilir. Ama 300 lira yerine 2bin liralık mousepad almak gerçekten aradaki farka değer mi sizce? Mesleği oyun oynamak olan birisi için belki ama normal oyuncular için bence gereksiz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı