2025 yılı içerisinde mouse pad ile alakalı öneriler bulamadım. Konuyu yeni mouse pad alacağım için açıyorum. 2000 TL civarı bütçem var, rekabetçi oyunlar için alacağım. Bu yüzden hızın kontrole göre daha yüksek olduğu mousepadler önerir misiniz?
2025 yılı içerisinde mouse pad ile alakalı öneriler bulamadım. Konuyu yeni mouse pad alacağım için açıyorum. 2000 TL civarı bütçem var, rekabetçi oyunlar için alacağım. Bu yüzden hızın kontrole göre daha yüksek olduğu mousepadler önerir misiniz?
Alabileceğin en iyi Mousepad bu. Fazla para bayılmana gerek yok. Şuan e spor arenalarında en çok kullanılan Mousepad, iki tane var bende, üstüne tanımam.2025 yılı içerisinde mouse pad ile alakalı öneriler bulamadım. Konuyu yeni mouse pad alacağım için açıyorum. 2000 TL civarı bütçem var, rekabetçi oyunlar için alacağım. Bu yüzden hızın kontrole göre daha yüksek olduğu mousepadler önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.