2000 TL'ye mouse pad önerisi

arone

Decapat
Daha fazla  
2025 yılı içerisinde mouse pad ile alakalı öneriler bulamadım. Konuyu yeni mouse pad alacağım için açıyorum. 2000 TL civarı bütçem var, rekabetçi oyunlar için alacağım. Bu yüzden hızın kontrole göre daha yüksek olduğu mousepadler önerir misiniz?

Spirit of Aim al geç. (Spirit of Aim Pro nun tek farkı daha büyük istersen alabilirsin.)

2025 yılı içerisinde mouse pad ile alakalı öneriler bulamadım. Konuyu yeni mouse pad alacağım için açıyorum. 2000 TL civarı bütçem var, rekabetçi oyunlar için alacağım. Bu yüzden hızın kontrole göre daha yüksek olduğu mousepadler önerir misiniz?

Storm ya da Serenity alabilirsiniz.

Rekabetçi oyunlar için güzel seçenek, control olduğuna bakmayın öldüren cinsten bir yüzeyi yok.

Alabileceğin en iyi Mousepad bu. Fazla para bayılmana gerek yok. Şuan e spor arenalarında en çok kullanılan Mousepad, iki tane var bende, üstüne tanımam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı