2000 TL'ye notebook tavsiyesi

ProPat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar. Max 2000 tl bütçeye bana bir diz üstü oyun PC'si lazım.
Piyasadaki çoğu oyunu high ayarda oynamak istiyorum. Orta da olabilir. Örneğin: Gta 4

Marka Tercihim Lenovo - Asus - MSI olursa iyi olur.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yan
https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CEAQFjAB&url=http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook&ei=WC6MVaygDMG-sAHf5qnYBQ&usg=AFQjCNHnp9IhSntqoZCIuS0O1xclucR5kw&bvm=bv.96782255,d.bGg
senin için gayet iyi olacaktır. Ben de çevremde aynı bütçeyi soranlara bunu öneriyorum. Hem GTX850 ekran kartı var. 4 GB RAM olması senin için sıkıntı olmaz. Garanti kapsamında 4 GB daha takılma imkanı var.
Yani Kesin Takarlarmı ?

peki ben buna 2 gb daha takıp 6 gb yapsam gta 5 felan kasarmı ben videolara baktım da adam 8 gb lıkla oynuyor bide 2 gb ram kaç Mhz olcak ?

Bide Başka Mazadan Verirmisin Link ?
Çok Teşekkürler

Son düzenleme:
Bu bilgisayarı alırsan 4GB ram alırsan kendin takabilirsin. Yeter ki zarar verme yuvalara vidalara falan. Ekleme işlemi olduğu için garantiyi çıkarmıyor. Bir de 1497 TL oldu havale ile pcdepo sitesinde. Kaçırma derim.

Bu bilgisayarı alırsan 4GB ram alırsan kendin takabilirsin. Yeter ki zarar verme yuvalara vidalara falan. Ekleme işlemi olduğu için garantiyi çıkarmıyor. Bir de 1497 TL oldu havale ile pcdepo sitesinde. Kaçırma derim.

Site Yapım Aşamasında Girmiyor Sen Nasıl Girdin
@melih_11

Son düzenleme:
hala girmiyor gelse hemen bakçam

önceden pc depodan lenovo g510 bulmıştum 1.700 tl ye
ekran kartı amd readon hd 8570m diyor araştırdım bi yer 64 bi yer 128 bit diyor hangisi acaba @melih_11

128 bit olarak gördüm. Ama bilgisayarda daha güçsüz versiyon çıkarsa bilemem. Sitede sadece tek bir konfigrasyonu gördüm o da 128 bit olandı. Site açılırsa kaç bit olduğunu kesin olarak söyleyebilirim.

Ama X550jk daha iyi olduğu için Lenovo daha az f/p sunuyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı