2000 TL'ye num locksuz klavye önerisi istiyorum. Teşekkür ederim.
instagramda vs çok görüyorum tavsiye eder misin yoksa steelseries veya gamepower mı alayımWraith'de mad 68'e bir bak veya 60'a.
Instagram'da vs çok görüyorum tavsiye eder misin yoksa SteelSeries veya Gamepower mı alayım.
Steelseries ve Gamepower aynı cümle içinde bile geçmemeli. Gamepower asla alma.instagramda vs çok görüyorum tavsiye eder misin yoksa steelseries veya gamepower mı alayım
bütçeyi biraz daha arttırıp wraith almak mantıklı mıSteelseries ve Gamepower aynı cümle içinde bile geçmemeli. Gamepower asla alma.
Instagram'da vs çok görüyorum tavsiye eder misin yoksa SteelSeries veya Gamepower mı alayım.
teşekkür ederimSteelSeries Apex 3 alacaksanız önermem hocam. O fiyata membran klavye alınmaz. Kendim Apex 7 kullanıyorum bu arada. SteelSeries alacaksan Apex 7 veya Apex Pro alacaksın. Apex 5 hakkında pek bilgim yok kullananda tanımadığın için yorum yapmam yanlış olur.
2000 TL'ye num locksuz klavye önerisi istiyorum. Teşekkür ederim.
masam küçük olduğu için 75lik veya 65lik arıyorum hocam tavsiyen için teşekkür ederimLogitech tarafına bakabilirsin NumLock'lu G213 modeli var bende brown switch yani boğmuyor sesi NumLock çok önemli değilsen tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.