2000 TL'ye orta segment klavye, mouse ve kulaklık tavsiyesi

TheWolf0801

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığım gibi, 2000 TL'ye orta segment klavye, mouse ve kulaklık almak mümkün mü? Mümkünse önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Gamenote H2002D'u bende düşünüyorumdum. Bir de Lenovo Legion mu iyi olur yoksa Logitech G102 mi?

Hocam Logitech G102 bayağı eski model bazıları kronik sorunlu diyordu Lenovo daha iyi olur, bayağı öneriliyor herkes memnun kalmış Lenovo'nun ürünleri sağlam oluyor genelde.

Hocam Logitech G102 bayağı eski model bazıları kronik sorunlu diyordu Lenovo daha iyi olur, bayağı öneriliyor herkes memnun kalmış Lenovo'nun ürünleri sağlam oluyor genelde.

Tamamdır. Bir de ben klavyeni şimdi aşağı segment everest falan gibi bir marka ile değiştirsem düz BİM oyun klavyesinden çok farkı olur mu?

Tamamdır. Bir de ben klavyeni şimdi aşağı segment Everest falan gibi bir marka ile değiştirsem düz BİM oyun klavyesinden çok farkı olur mu?

Membransa hiçbir farkı olmaz sırf kalitesiz Çin malı ürünlere RGB koyup satıyorlar. Pek kaliteli olmasa da Everest uzun süredir klavye üreten bir marka ve çoğu membran ofis tipi klavyesi işini görür.

Membransa hiçbir farkı olmaz sırf kalitesiz Çin malı ürünlere RGB koyup satıyorlar. Pek kaliteli olmasa da Everest uzun süredir klavye üreten bir marka ve çoğu membran ofis tipi klavyesi işini görür.
Hocam bende membran ışıklı güya ki gamer bir klavye var. Onu temuda, trendyolda satılan ucuz mekanik klavyelerden biri ile değişsem fark olur mu?

Son düzenleme:
Hocam bende membran ışıklı güya ki gamer bir klavye var. Onu Temu'da, Trendyol'da satılan ucuz mekanik klavyelerden biri ile değişsem fark olur mu?

Şu an kullanıldığın klavye işini görüyorsa fark etmez hocam, zaten membranların çalışma mantığı basit. Klavyen varsa daha iyi paran cebinde kalır. Klavyede mekanik almadıktan sonra bir anlamı yok zaten hepsi aynı neredeyse en fazla kasa kalitesi falan değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı