2000 TL'ye Oyun Bilgisayarı

hcllll

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2015
Mesajlar
78
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar.
Okullar nerdeyse bitecek ve yaz da geldi. Bende iyi bir oyun PC'si toplamak istiyom. Bunun için size danışacagım.

Orta derecede oynıyacagım oyunlar: Battlefield 4 - (özellikle)GTA 5 - Farcry Kısacası yeni cıkan oyunları orta derecede kasmadan oynıyacagım bir PC istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL Oyun Sistemi.jpg
 
Asus H81M-C neden olmasın? Ayrıca Hi-Level 'ın aynı RAM'leri 180TL gibi bir şeydi. Neden bunlar değil? Bende buna benzer bir PC toplayacağım. Uygun fiyatlı PC toplama rehberinde G3258 e overclock yapılarak çok güçlü işlemci oluyor. Sizce i3 mü, overclocklu G3258 mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus H81M-C neden olmasın? Ayrıca Hi-Level 'ın aynı ramleri 180TL gibi bir şeydi. Neden bunlar değil? Bende buna benzer bir PC toplayacağım Uygun fiyatlı PC toplama rehberinde G3258 e overclock yapılarak çok güçlü işlemci oluyor. Sizce i3 mü overclocklu G3258 mi?


Tabii ki de I3. Lafa gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Totalde R9 285 ama VRAM'a abanan oyunlarda R9 280. Örneğin Watch Dogs, Shadow of Mordor. Bir de test ekleyelim buraya;

Adsız.png


Not: Performans anlamında bir getirisi olmayacak teknolojilere sahip olmak gerekli değil. 2 GB artık yeterli bir miktar değil. R9 280 almak hala çok ama çok daha mantıklıdır bana göre.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı