2000 TL'ye Oyun İçin Sistem Tavsiyesi

Bu nasıl ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-06-07-12-51-50.png
    Screenshot_2015-06-07-12-51-50.png
    33,9 KB · Görüntüleme: 311
Arkadaşlar çok teşekkür ederim fakat anlatamıyorum galiba, AMD ekran kartı kullanmak istemiyorum.

Uygundur Ram'ı 8 GB yapıp anakarttan biraz kısmanızı tavsiye ederim 4 tane RAM slotu gereksiz fazla (32 GB takmayacaksanız )
GTX 750Tİ'ın Asus Strix OC Edition'unu öneririm.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. 4 slot olması aslında pek önemli değil benim için fakat b85 gaming anakartın özellikleri hoşuma gitmedi değil. 8x 2.0, 4x 3.0 usb girişleri, özel ısı dağılımı yapan bir parçası bulunması ve ben genelde görünüme çok takılan biri olduğum için çok hoşuma gitti. Fakat bu demek değil ki kesinlikle bu anakartı alacağım, istediğim özellikleri destekleyen farklı bir anakart ı elbet satın alabilirim ama asıl merak ettiğim soru şu; bu anakart çok mu kötü ki her yerde değiştirmem öneriliyor?

Bu arada ekran kartı tavsiyeniz için teşekkür ederim, araştırma yaparken ilk olarak o ekran kartını almak istedim fakat 2 monitör kullanacağım ve biri vga girişli, bu ekran kartında da vga girişi yok diye biliyorum. Dönüştürücü kullanmam söylendir bir kaç yerde fakat 2. monitör için dönüştürücü kullanacağım.

Düzenleme: Kusura bakmayın daha önce baktığım bir ekran kartıyla karıştırdım, bunda vga girişi bulunuyormuş fakat stokta yok diyor. Sanırım bu yüzden görmedim bunu.

Sen bizi yanlış anlamışsın, biz senin 2000TL'lik bütçenin daha verimli harcanılması için uğraşıyoruz B85 serisi gerçekten iyi bir anakart fakat 300 lira biraz tuzlu. 4 RAM slotu olan istediğin özelliklere yakın 2 anakart var(bunlarda tuzlu :) );
Overclock yapmayacaksan H97 tavsiyemdir.

Not: Bugün çok yorum yaptım heralde yarına engellenirim. İyi forumlar.

Sen bizi yanlış anlamışsın, biz senin 2000TL'lik bütçenin daha verimli harcanılması için uğraşıyoruz B85 serisi gerçekten iyi bir anakart fakat 300 lira biraz tuzlu. 4 RAM slotu olan istediğin özelliklere yakın 2 anakart var(bunlarda tuzlu :) );
Overclock yapmayacaksan H97 tavsiyemdir.

Not: Bugün çok yorum yaptım heralde yarına engellenirim. İyi forumlar.

Çok teşekkür ederim gerçekten, o anakartın kötü olduğunu düşünmeye başlamıştım artık :) Anakartı almışken iyisinden almak istiyorum, çünkü ileride bir kaç parçayı elbet değiştireceğim fakat anakartın beni uzun süre idare etmesini istiyorum o yüzden bu anakartı seçtim. Overclock yapmayacağım o yüzden b85 i alacağım sanırım, ayrıca güzel düşündüğünüz için teşekkür ederim taksit ile alacağım o yüzden pek zorlamaz diye düşünüyorum beni :)

Normalde uyuyacaktım sizi görünce son bir klavyeye asıldım sistemi farklı sitelerde n araştırıp 2000TL'ye alabilirsiniz.
Not: Kasayı ve PSU'yu ayrı alarak Zalman kasalarada bakabilirsin.

Ekran Görüntüsü (18).png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı