2000 TL'ye Oyun Sistemi Tavsiyesi

Bugra Demirbag

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben sizi yeni yeni tanınıdım ve gayet iyisiniz. iİşallah daha büyük aile oluruz. Neyse abi konumuz, en az 2000 TL'ye güzel ve iyi pc istiyorum ama ben pek fazla anlamıyorum. En sevdiğim Asus GTX 980 Strıx O.C. İncelemesini sizden gördüm ve baya sevdim. 2000 TL'yi açmadan güzel bir oyun PC'si olmaz mı abi ? Neredeyse hiç durumumuz yok, şimdiden teşekkür ederim =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum,Neredeyse Aynı Durumdayız 2000 tlye Sağlam Bir Pc Toplayabilirsin Ancak Durumunuzu Sarsacaktır Sana Tavsiyem Beklemen Dostum Biraz Sabır İle Daha İyisini Diz Daha Ömürlü Kullan Umarım Gönlünce Olur

Arkadaşlar Çok Teşekkür Ederim Öyle Uçuk Kaçık Fiyatlar Ama Olsun Bende Video Çekiyorum Ve En kötü pcsi olan benim neyse hepiniz için saolun =)

selim egen sahan saol dostum ama bildigin gibi gta 5 var artık onu kaldıra bilecek bir ekran kartımı o dedigin Asus Nvidia Geforce gtx 750 onu merak ettim ??

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı