Yalnızca Steam üzerinden FC25 oynayacağım, bu yüzden beni üzmeyecek bir gamepad önerisine ihtiyacım var. Kablosuz olması tercihimdir. Masaüstü bilgisayarımda Bluetooth yok, bu nedenle gerekli aparatları da bütçeme dahil ederek bir çözüm arıyorum. Önerdiğiniz Gamepad'leri ve bağlantı aparatı varsa linkleri ile birlikte paylaşabilir misiniz?
Microsoft Xbox One - Series 9. Nesil Kablosuz Oyun Kolu Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam bende kullandım 9.nesili satıp 8BitDo Ultimate C aldım ancak bu ürün 1800 etmez 1800 bütçesi var ise anca 8BitDo 2C falan alınır hall effect olduğundan oda 30 euro olayından alınamaz.
Hocam bende kullandım 9.nesili satıp 8BitDo Ultimate C aldım ancak bu ürün 1800 etmez 1800 bütçesi var ise anca 8BitDo 2C falan alınır hall effect olduğundan oda 30 euro olayından alınamaz.
Xbox 9. Nesil alırsa bir de Bluetooth Dongle alması gerekecek, yada type c kablo ile oynayacak. Arkadaşın bütçesi sıkıntılı. 9. Nesil + Dongle ile 2500TL'lere çıkması gerek.
Xbox 9. nesil alırsa bir de Bluetooth dongle alması gerekecek, ya da Type-C kablo ile oynayacak. Arkadaşın bütçesi sıkıntılı. 9. nesil + dongle ile 2500TL'lere çıkması gerek.
Hocam 9.nesil alır gider 1 hafta sonra falan alır dongle ben 8BitDo Ultimate C'yi 830 TL'ye aldım 1 ay önce şimdi 1800 edecek bir gamepad değil birbirimizi kandırmayalım Xbox alırım en azından garantisi olur tetiği bozulur joyistik drift sorunu olur o olur bu olur elinde kalır 8BitDo Xbox'da en azından gönder garantiye değişim tamir ne olursa olsun 8BitDo 30 euro sınırı olmadan önce mantıklıydı şimdi değil.