2000 TL'ye PC için gamepad önerisi

Hocam 9.nesil alır gider 1 hafta sonra falan alır dongle ben 8BitDo Ultimate C'yi 830 TL'ye aldım 1 ay önce şimdi 1800 edecek bir gamepad değil birbirimizi kandırmayalım Xbox alırım en azından garantisi olur tetiği bozulur joyistik drift sorunu olur o olur bu olur elinde kalır 8BitDo Xbox'da en azından gönder garantiye değişim tamir ne olursa olsun 8BitDo 30 euro sınırı olmadan önce mantıklıydı şimdi değil.
Yalnız 2200TL olan ithalatçı garantili. Bozulduğunda destek alabileceğini sanmıyorum açıkçası. Bu 8BitDo içinde geçerli tabi.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Xbox'un 9. nesili için dongle almam gerekiyor, ancak bu, bütçemi aşıyor. Piyasayı tam olarak takip edemediğim için emin olamıyorum. 8BitDo'nun PC için nasıl olduğunu birkaç yerde gördüm ama kesin bilgiye sahip değilim. Analogarların çapraz olması beni bir tık rahatsız edebilir.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Xbox'un 9. nesili için dongle almam gerekiyor, ancak bu, bütçemi aşıyor. Piyasayı tam olarak takip edemediğim için emin olamıyorum. 8BitDo'nun PC için nasıl olduğunu birkaç yerde gördüm ama kesin bilgiye sahip değilim. Analogarların çapraz olması beni bir tık rahatsız edebilir.

Gürmük limiti düşmeseydi kesinlikle 8BitDo Ultimate 2.4GHz tavsiye ederimdim. Hall effect özelliği vardı. Ama şu an bence 9. nesil Xbox gamepad alabilirsin.

Ek olarak öncesinde F310 kullandım. F310'dan Xbox tipi yani çapraz analog olan 8BitDo Ultimate C modeline geçtim (7 aydır kullanıyordum kardeşime verdim, sorun yaşamadım). Geçen hafta da elime Ultimate 2.4GHz geçti on numara kol.

Xbox gamepad ve gerekli aparatları alabileceğiniz güvenilir linkler paylaşabilir misiniz? Ayrıca, başka tavsiyeleriniz varsa almak isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı