2000 TL'ye PlayStation mu Bilgisayar mı Almalıyım ?

pc kurdu410

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yaz aylarında boş vakit çok olduğu için oyun oynamak istiyorum. Sizce 1500-2000 TL'ye bilgisayar mı almalıyım yoksa Playstation 3 veya 4 mü ? PS 3 fiyat konusunda makul gözüküyor. Sizce hangi modeli olabilir ?

1)Ben de yaz aylarında bilgisayar mı alsam Ps4 mü alsam kararsızım.
2)Bütçen uygun gözüküyor kesinlikle Ps3 alma.
3)Bilgisayar alacaksan bütçeyi bi tık daha artırmalısın.(En azından 2.500 TL)

Feriköy antika pazarında 320 gb slim tertemiz ps3 ü 350 TL ye satıyordu. Alacaksan oradan alabilirsin. 2 dualshock veriyor birde.

Ps4 al 5 yıl rahat et. Hem de yanında taşıyabilirsin. Ama sakın bu saatten sonra Ps3 alma

Bilgisayar al derim ps belli bir süre sıkıyor çünkü. Bilgisayarı plazmaya bağla birde kol al hem pc hem ps oluyor.

Şahsen ben Ps4 al derim . Neden mi ? Çünkü o bütçeyle sağlam bir pc toplayamazsın oyunlarda kasar ve low da oynamak zorunda kalırsın ve buda sinirini bozar. Ayrıca oyunları pahalı diye Ps4 almamazlık yapma 2.el oyunlar gayet uygun oluyor . Bu arada bence 2.el Ps4 al yaza bende öyle yapmayı planlıyorum. Yanında Gta v olan temiz bitane bulursun genelde 1100 TL oluyo fiyatları. 250 TL de kendin biriktirirsin 2.el 2 tane multiplayerı güzel oyun alırsın , 2 tanede single playerı iyi olan oyun alırsın singleplayer olan oyunları bitirince takas edersin 10-20-30 TL farkla . Zaten sonradan para biriktirip kendine yeni oyunlar alabilirsin gittigidiyor , hepsiburada gibi sitelerde 100-150 Tl arasıda fiyatlar değişiyo . Eğer Ps4 ü olan bir arkadaşın veya tanıdığın varsa onla kardeşlik yaparsın Ps Store da oyunlar yarı fiyatına geliyo neredeyse

Bilgisayar almanı tavsiye ederim.

2000 TL bütçen varsa bence PlayStation 4 al
Çünkü aldığın pc her oyunu rahat açamayacak.
PC var ise direk konsol al zaten
Ama evde hiç PC yoksa o zaman ilk işin PC almak olmalı.
ASUS X550JK XO012D
Laptop düşünürsen bence bunu al
Ama PC'im yok. PC ile işim de yok dersen PS4 al.
Bak olayları sayayım:
PC'in var ise(iş gören):
PS4 + TV ( tv'in var ise + olarak bir yada bir kaç oyun )
PC'in yok ise:
Asus X550JK XO012D = 8 GB RAM (sadecenotebook.com'Da var) 2000 TL
PC'in yok ama PC ile çok işin yok ise + olarak TV'in var ise:
PS4 + Tablet Bilgisayar( iPad )
PC'in yok ama PC ile çok işin yok ise(TVin yok ise) :
PS4 + TV ( tv olarak: LG LB582V )
umarım yardımım dokunmuştur. Açıkçası üşenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…