2000 TL'ye PlayStation mu Bilgisayar mı Almalıyım ?

pc kurdu410

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yaz aylarında boş vakit çok olduğu için oyun oynamak istiyorum. Sizce 1500-2000 TL'ye bilgisayar mı almalıyım yoksa Playstation 3 veya 4 mü ? PS 3 fiyat konusunda makul gözüküyor. Sizce hangi modeli olabilir ?

Feriköy antika pazarında 320 gb slim tertemiz ps3 ü 350 TL ye satıyordu. Alacaksan oradan alabilirsin. 2 dualshock veriyor birde.

Şahsen ben Ps4 al derim . Neden mi ? Çünkü o bütçeyle sağlam bir pc toplayamazsın oyunlarda kasar ve low da oynamak zorunda kalırsın ve buda sinirini bozar. Ayrıca oyunları pahalı diye Ps4 almamazlık yapma 2.el oyunlar gayet uygun oluyor . Bu arada bence 2.el Ps4 al yaza bende öyle yapmayı planlıyorum. Yanında Gta v olan temiz bitane bulursun genelde 1100 TL oluyo fiyatları. 250 TL de kendin biriktirirsin 2.el 2 tane multiplayerı güzel oyun alırsın , 2 tanede single playerı iyi olan oyun alırsın singleplayer olan oyunları bitirince takas edersin 10-20-30 TL farkla . Zaten sonradan para biriktirip kendine yeni oyunlar alabilirsin gittigidiyor , hepsiburada gibi sitelerde 100-150 Tl arasıda fiyatlar değişiyo . Eğer Ps4 ü olan bir arkadaşın veya tanıdığın varsa onla kardeşlik yaparsın Ps Store da oyunlar yarı fiyatına geliyo neredeyse :ajan:

2000 TL bütçen varsa bence PlayStation 4 al :)
Çünkü aldığın pc her oyunu rahat açamayacak.
PC var ise direk konsol al zaten :)
Ama evde hiç PC yoksa o zaman ilk işin PC almak olmalı.
ASUS X550JK XO012D
Laptop düşünürsen bence bunu al ;)
Ama PC'im yok. PC ile işim de yok dersen :D PS4 al.
Bak olayları sayayım:
PC'in var ise(iş gören):
PS4 + TV ( tv'in var ise + olarak bir yada bir kaç oyun )
PC'in yok ise:
Asus X550JK XO012D = 8 GB RAM (sadecenotebook.com'Da var) 2000 TL
PC'in yok ama PC ile çok işin yok ise + olarak TV'in var ise:
PS4 + Tablet Bilgisayar( iPad :) )
PC'in yok ama PC ile çok işin yok ise(TVin yok ise) :
PS4 + TV ( tv olarak: LG LB582V )
;) umarım yardımım dokunmuştur. Açıkçası üşenmedim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı