2000 TL'ye R5 7500F işlemci için hava soğutma önerisi

xSpectrum

Centipat
Daha fazla  
Thermalright Assassin King Amazon dışında stokta bulunmuyor ve Amazon'dan da çok geç geliyor, o kadar beklemek istemiyorum. Başka önerileriniz varsa açığım.

Mesela Deepcool AK400 nasıldır, yeterli ve uyumlu mudur 7500F ile?

Son düzenleyen: Moderatör:

AG400 de olur hocam bende alacağım yazın PC fakat şimdiden soğutucu falan alıyorum.

Çok para harcamayayım derseniz:

Hakkını versin derseniz:

AG400 de olur hocam bende alacağım yazın PC fakat şimdiden soğutucu falan alıyorum.
Teşekkürler hocam. Peki Assassin King ve AK400'e kıyasla AG400 nasıldır? Fiyatı daha uygun olduğu için sordum. Çok performans farkı var mıdır aralarında? Ayrıca şimdiden alarak çok iyi yapıyorsun ben 2 hafta önce Assassin King'i 800'tl ye almadığıma çok pişmanım.

Hocam buda ağır gelir he
Peerless Assassin'e benziyor bu da . Daha önce hiç montajını yapmadım çift fanlı alırsam umarım montajını yapabilirim.

Evet AK400 yeterli olur ancak bütçe 2K dediğiniz için buna da bakabilirsin.

Tek fan ve çift fan arasında inanılmaz bir performans farkı olur mu derece olarak?

Peerless Assassin'de düşündüklerim arasındaydı ama hani arasında fiyat farkına çok değmezse AK400 alıp geçeyim ne diyorsunuz hocam?

Hocam dün 3 saat araştırma yaptım soğutucu için bak yazın 7500FLI sistem alabilirim yani o işlemciyi taşıyorda düşünmeden al ben yarın veya 2 gün sonra alacağım.

ARGB olmayan modeli stoktan kalktığından beri bir avantajı kalmadı maalesef.
Anladım hocam.

Ağır işlerde kullanmıyacaksanız AG400 yeterli olur.
Tamamdır.

Hocam dün 3 saat araştırma yaptım soğutucu için bak yazın 7500FLI sistem alabilirim yani o işlemciyi taşıyorda düşünmeden al ben yarın veya 2 gün sonra alacağım.
Bakalım tek fanlı alacağım sanırım. Zaten overclock, render falan yapmayacağım. Sizin için de erken almak mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…