2000 TL'ye red switch klavye tavsiyesi

Bütçe
2000

Rwxpm777

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba Rampage kbr28 red switch alacaktım fakat hakkında çok kötü yorumlar var. sizlerin önerebileceği aynı şekilde bilek destekli mekanik red switch 2-3 sene götürebilecek klavye var mı?
Valorant ve CS2 oynuyorum bütçe 2K.

Bu ikisine bak indirimde şu an.

Öncelikle merhaba Rampage kbr28 red switch alacaktım fakat hakkında çok kötü yorumlar var. Sizlerin önerebileceği aynı şekilde bilek destekli mekanik red switch 2-3 sene götürebilecek klavye var mı?
Valorant ve CS2 oynuyorum bütçe 2K.

Sana tek önerim Rampage ürünlerinden hiçbirini almaman. Ürettikleri çoğu ürün piyasadaki üst markaların logo konulmuş hali. Kopyaladiklari yetmez gibi bir de orijinalinden düşük kalitedeki ürünü orijinal fiyatına satıyorlar.

Bende F75 modeli var alalı 2 haftadan fazla oldu ve bayağı memnunum bendeki graywood V3 yani gray switchli.

Teşekkür ederim herhangi bir kronik sıkıntısı falan var mı hocam bildiğiniz hemen bozulmasını istemem.

Öncelikle teşekkür ederim de ikisinin arasında fark renk sanırım.

Teşekkür ederim herhangi bir kronik sıkıntısı falan var mı hocam bildiğiniz hemen bozulmasını istemem.

Öncelikle teşekkür ederim de ikisinin arasında fark renk sanırım.

Evet rengi hangisi hoşunuza gittiyse onu alın bir kronik sorunu yok Aula F75 kullanıyorum daha küçük versiyonu mutluyum.

Evet rengi hangisi hoşunuza gittiyse onu alın bir kronik sorunu yok Aula F75 kullanıyorum daha küçük versiyonu mutluyum.

Alacağım 2-3 güne indirim bitmezse hocam cok teşekkür ederim.

Hocam F75 le aradaki fark nedir? Fiyatlar çakışıyor gibi hangisi daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı