2000 TL'ye Redmi Note 8 Pro 128 GB (senkar.net)

  • Konuyu başlatan Redburne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 4B
Bilinmedik bir site boşuna dememişler ucuz etin yahnisi yavan olur diye. Ayrıca ürünlerinizi Türkiye Xiaomi garantili almanızı tavsiye ederim. İthalatçı garantili almayın.
 
Hangi sitenin iletişim kısmında kişisel cep telefonu numarası görüyorsanız, o siteden uzak durun.
Şimdi fark ettim de "Altın" renk seçeneği var. Peki Xiaomi'nin bundan haberi var mı?
 
Hangi sitenin iletişim kısmında kişisel cep telefonu numarası görüyorsanız, o siteden uzak durun.
Benim teknik sitemde de durum bu. Haksız sayılmazsınız fakat şunu eklemek lazım, eğer piyasanın çok altında veya uyduruk site izlenimi veren durumlarda temkinli olmakta yarar var.
 
İyi günler, yaklaşık 3 yıldır e-ticaret ile uğraşan bir websitesinin güncelleme departmanında çalışıyorum. Bu şekilde binlerce site gördüm ve bu ve buna benzeyen sitelerden telefon almanızı önermem.
* Kendi sitesinde google ad kullanan sitelerden alışveriş yapmayın, bilgi de edinmeyin mümkünse eğlencesine de girmeyin,
*iyzico ödeme aracı olarak güvenilir fakat sadece kredi kartınızın güvenliğini sağlar, firmanın güvenilir olduğu anlamına gelmez,
*Firmanın bulunduğu alan için iyi trafik aldığını söyleyebilirim fakat bu durum güvenilir olduğu anlamına gelmez. Dünyada en fazla trafik alan site google'dan sonra +18 sitelerdir ve o sitelerde yönlendirme çoktur.
*Bu site 2010'dan beri haber yayımlamlamaması, hatta siteye hiç haber konulmamış olması ya gereksiz bir tab'ın unutulup kaldığını ya da site sahibinin umrunda olmadığı anlamına gelir ki, e-ticaret ile uğraşan firmalarda bu kritik bir hata olur.

Akıllarda farklı sorular varsa lütfen iletin,
 

Dosya Ekleri

  • 441.png
    441.png
    27,4 KB · Görüntüleme: 21
  • 442.png
    442.png
    149,6 KB · Görüntüleme: 23
  • 443.png
    443.png
    20,9 KB · Görüntüleme: 23
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı