2000 TL'ye sağlam gaming mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000 TL
Ömür olarak aynı olsa da performans olarak çok daha iyi switch'ler Cherry MX'ten. Bütçede de en iyi tercih.
Hocam şu klavye nasıl?

Ömür olarak aynı olsa da performans olarak çok daha iyi Switch'ler Cherry MX'ten. Bütçede de en iyi tercih.

Hocam aktif olarak bunu kullanmaktayım performansı sesi RGB leri vs. gerçekten çok güzel. Fakat böyle dar bir masaya sahipseniz veya mousenizi çok hareket ettiren biriyseniz mouseniz klavyenize çarpıyor klavye numlock barındırdığı için. O yüzden eğer bu size bir sorun yaratırsa kaliteli bir TKL klavye bakmanızı tavsiye ederim. Şahsen ben valorant oyuncusuyum çok sıkıntı olmaz dedim ama bana oldu.

Strix Scope RX'ten 20 milyon daha az ömrü var switch'lerinin. Performans olarak da daha kötü olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Green switch de blue gibi hatta daha sesli bir switch. Yay sesi de diğer switch'lere göre oldukça belirgin olacaktır. Bu fiyatı hak etmez bu klavye. Eğer ses tekerleği ve bilek desteği gibi ufak ekler için seçilecekse daha altına Cherry MX kullanan Corsair K70 MK2 var.

Strix Scope RX'ten 20 milyon daha az ömrü var switch'lerinin. Performans olarak da daha kötü olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Green switch de blue gibi hatta daha sesli bir switch. Yay sesi de diğer switch'lere göre oldukça belirgin olacaktır. Bu fiyatı hak etmez bu klavye. Eğer ses tekerleği ve bilek desteği gibi ufak ekler için seçilecekse daha altına Cherry MX kullanan Corsair K70 MK2 var.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Bir de ben bu milyon tıklanma işinden anlamıyorum. Mesela bu klavye özelinde tıklanma oranı tahmini kaç sene sorunsuz kullanmaya işaret ediyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı