2000 TL'ye sandalye önerisi

Plastik Mafya

Decapat
Daha fazla  
İşim gereği PC başında çok vakit geçiriyorum. 2 bin TL'ye oyuncu sandalyesi vs öneri yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum bende memnun değilim. Hawk gibi ünlü yayıncıların kullandıkları da bu bütçeyi aşıyor.
Onlar ücretsiz alıyor sponsor vasıtası ile, Ben abime uyup alıp +1500k para verip aldım ve pişmanım, 1-2 ay önce ofis koltuğunu oturdum fiyatı 1k idi ve şimdiki koltuğumdan çok daha iyi.

Ürün öneremem ama, Tavsiyem oyuncu koltuğu almayın, Mesala şuan altımda kaygan bir eşofman var ve koltuk deri olduğu için tam tutuş sağlıyamadığı için sandalyeden kayıyorum :D

Onlar ücretsiz alıyor sponsor vasıtası ile, Ben abime uyup alıp +1500k para verip aldım ve pişmanım, 1-2 ay önce ofis koltuğunu oturdum fiyatı 1k idi ve şimdiki koltuğumdan çok daha iyi.

Ürün öneremem ama, Tavsiyem oyuncu koltuğu almayın, Mesala şuan altımda kaygan bir eşofman var ve koltuk deri olduğu için tam tutuş sağlıyamadığı için sandalyeden kayıyorum :D
Rampage'in var durumu şimdiden kötü. Kayma yok rahat sayılır ama yani değmez paraya değmez. Ofis sandalyesi daha mantıklı .

İşim gereği PC başında çok vakit geçiriyorum. 2 bin TL'ye oyuncu sandalyesi vs öneri yapar mısınız?
Koltuk rahatlığı hakkında pek bir deneyimim yok, ancak kumaş tarzı, sizi terletmeyecek ve hava aldıracak bir koltuk alabilirsiniz. Önerim;

https://www.amazon.com.tr/Seduna-Th...topedik+çalışma+koltuğu&qid=1663305967&sr=8-5

Sizin alıp pişman olduğunuz ürün nedir?

Bu incelememe bakabilirsin bende ofis koltuğu öneriyorum. Oyuncu koltuklarının tamamen gösteriş özentliği ile tasarlanmış satış hedefli gereksiz ürünler olduğunu düşünüyorum hiç gerek yok.

Oturma kismindan rahatsizlik duyan arkadaşlar varsa ortopedik minderler satiliyor Trendyol'da falan uygun fiyata alip deneyebilirsiniz. Bende koltuk bakiyorum ama 3 binin altinda duzgun bir şey bulamadim. Basinda cok da fazla vakit gecirmedigim icin 3 bin TL gommek istemedim.

İsinizi gorurse soyle bir şey tavsiye ederim uzerine de

Soyle ortopedik minder ile destekleyebilirsiniz uzun saatler oturanlar varsa.

Ben boyle yapmayi planliyorum sahsen.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, günde vakit olursa 1-2 saat oyun oynayan birisiyim onun harici iş amaçlı PC başındayım.

Bu yüzden ofis koltuğu bana da daha konforlu göründü.

Biraz bakındım ve bütçeme göre bu koltuğu almayı düşünüyorum rahat gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı