2000 TL'ye sistem önerisi

APU işlemci kullan ileride ekran kartı alırsın. Ne tür oyunlar oynamayı düşünüyorsun.
pubg mobile , pubg lite ,rdr2 (oynanmaz kesin ama neyse)gta 5,cs go
APU işlemci kullan ileride ekran kartı alırsın. Ne tür oyunlar oynamayı düşünüyorsun.
şu güzel mi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video açıklamasında sistem özelliklerine bak.Apu da önemli olan yani fps belirleyenler şunlardır.
1)Ram Boyutu
2)Dual-Channel----》Önemli
3)Apu

Tamamen ileriye dönük bir sistem ilerde üst orta sekment bir ekrankartınıda destekler. Vatandan alırsan garantide çok yardımcı oluyorlar . En azından bana öylerdi. Ekran kartsız apu da csgo da ortada 80 60 fps alırsın

Dosya Ekleri

• IMG_20200720_005957.jpg
    IMG_20200720_005957.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 68
Tamamen ileriye dönük bir sistem ilerde üst orta sekment bir ekrankartınıda destekler. Vatandan alırsan garantide çok yardımcı oluyorlar . En azından bana öylerdi. Ekran kartsız apu da csgo da ortada 80 60 fps alırsın
şunu mu alsam acaba ama işlemcisi 2.nesil

Anakartı a320 yapıp ramleri 2×8 kullanmak dual channeldan dolayı daha faydalı olacaktır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı