2000 TL'ye sistem önerisi

8 Yıllık bir çöpten farkı yok
8 yıl neki benim pc 7 yıllık silinen dosyaları yüklemek için bakarken gördüm
Anakartı a320 yapıp ramleri 2×8 kullanmak dual channeldan dolayı daha faydalı olacaktır
bu güzel ramini 16 yaptım mı oldu bu iş ancak babamı ikna etmek zor olacak

Amd den yana tercih yapabilirsiniz.Intel fazlaca soket degistiryor.Cıddi yukseltmelerde anakart değişmesi gerekebilir.
bu iyi mi

Anakartı a320 yapıp ramleri 2×8 kullanmak dual channeldan dolayı daha faydalı olacaktır
Tabi orası öyle ama ilerde anakart yenilemek masrafı 1 ram ediyor zaten . İlerdr yavaş yavaş ilerletir. Hergün 5tl koysan köşeye maddi durumuna göre değişir 30 40 neyse kısa sürede ram eklersin. Ama önce a320 satman lazım sonra da para koyup yükselticen. İlerde rx 590 gtx1660 da besler bu sistem

Tabi orası öyle ama ilerde anakart yenilemek masrafı 1 ram ediyor zaten . İlerdr yavaş yavaş ilerletir. Hergün 5tl koysan köşeye maddi durumuna göre değişir 30 40 neyse kısa sürede ram eklersin. Ama önce a320 satman lazım sonra da para koyup yükselticen. İlerde rx 590 gtx1660 da besler bu sistem
bu iyi mi

Hocam kullanıcı hız aşırtma yapmayacaksa a320 anakart ona yetecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı