2000 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Ahmet Berkay

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar iyi forumlar, 2000 TL lik bütçe ile 2 sistem topladım,kararsızım siz olsanız hangi sistemi alırdınız veya bu parçalara ek,bu parçalar yerine kullanılabilecek parçalar önerebilir misiniz ?
Ve birde monitörüm Philips 170S LCD monitör sizce bir monitör almalı mıyım yoksa bu monitör işimi görür mü ? Teşekkürler.

n7gQbN.png
945ab8.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi akşamlar iyi forumlar, 2000 TL lik bütçe ile 2 sistem topladım,kararsızım siz olsanız hangi sistemi alırdınız veya bu parçalara ek,bu parçalar yerine kullanılabilecek parçalar önerebilir misiniz ?
Ve birde monitörüm Philips 170S LCD monitör sizce bir monitör almalı mıyım yoksa bu monitör işimi görür mü ? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 66237 Eki Görüntüle 66238
Yalnız 2.sisteme koyduğunuz anakart AM3+ soketli fakat işlemci intel yani parçalar uyumlu değil.Ek olarakda ilk sistemi almanızı tavsiye ediyorum işlemci soğutucuda koymuşsunuz,anakartınızda O.C. destekliyor benim tercihim ilk sistemden yana eğer intel işlemci istiyorsanız illaki 2.sistemdeki anakartı H81M-Plus yapın İşlemciyide İ3 4160 fakat bütçemi genişletemem diyorsanız ekran kartını Sapphire R9 280 Dual-X ile değiştirebilirsiniz 70TL daha ucuz GTX 760'a göre Ama dediğim gibi tercihim ilk sistemden yana.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı