2000 TL'ye sistem tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı kişiler farklı hesap açıp MSI reklamı yapıyorsunuz :)

Bak bakalım internet sitesinden destekliyor mu desteklemiyor mu? MSI parayla forumlarda çalıştıracak başka kişi bulmalı bence.
Arkadaşım sen ilk önce soket farkını bir öğren gel tamam mı :D.Sistemin basit değil uyumsuz bir kere hadi uyumlu olsa 2000 TLyi çöpe atarsın APU koyuyorsun A8 koyuyorsun kalitesiz bir şey gidiyorsun bir de ekran kartını X olmayan gt model koyuyorsun böyle bir kombinasyonu casper falan yapmıyor en azından i7 koyuyorlar aynı fiyata (marka karalamıyorum).Sen toplama yapmadan önce bir marka pc al daha az kazık yersin.He bir de içinde PSU olan kasaya PSU alıyorsun o da ayrı bir mevzu 700 watt alıyorsun bir de yaptığın sistem 300 watt harcar en fazla. Gigabyte yerine MSI önersen değişen bir şey olmayacak lütfen o sitem bir kere çalışmaz çalışamaz AM3+ sokete FM2+ :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
bak bakalım internet sitesinden destekliyor mu desteklemiyor mu? MSI parayla forumlarda çalıştıracak başka kişi bulmalı bence
Baktım işlemciyi değiştirmişsin bravo alkışlıyorum seni hatanı anlamışsın hala MSI diyorsunuz çok gülüyorum size :D.Düzenle butonu olmasa görürdüm ben seni neyse hala paranı boşa harcıyorsun hala farkında değilsin lütfen PSU olan kasaya PSU almak nedir ikisini birlikte mi kullanacaksın ne yapacaksın anlamıyorum. Bir şey bilmeden MSI parayla yok reklam yapıyor bilmem ne canım arkadaşım ben MSI önerdim mi bir onu söyle birisi 2000 TL çöp olur dedi ona direk MSI olsa olurdu değil mi gibi kelimeler sarf ettin anlamadım kimse MSI kelimesini kullanmadı gittin yok MSI böyle yok MSI şöyle biz marka desteklemiyoruz siz üstüne basa basa destekliyorsunuz diyorsunuz anlamıyorum yani :D. Sistemin hala hatalı lütfen gözünü seviyim MSI düşmanı olma her marka iyidir :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Koskoca firmaları 2dk'da nasıl da harcıyorsunuz.
Ya güzel kardeşim az öğren lütfen yapma şöyle şeyler koskoca firmaları diyorsun sen marka destekliyorsun burada kimse marka desteklemedi veya kötülemedi. Kim beynini yıkadıysa aferin ona her şey marka mı sanıyorsun anlamıyorum olay marka da mı bitiyor lütfen kimseye tavsiye vermeyin ve yanlış bilgi vermeyin.Daha başta FM2+ soket yapısına sahip işlemciyle AM3+ sokete sahip anakart koydun sonra düzelttin hatanı kabullenip susacak mısın yanlış bilgi verme diye burada yırtınıyorum :D.

O Pegatron anakartın ve GT 730'un performansı da tatından yenmez artık. :) ( ! )

Bu sisteme bakabilirsin:
1.png

Link:
Kingston 8GB DDR3 1333Mhz CL9 (KVR1333D3N9/8G)
AeroCool V3X Advance Devil Red Edition 600W 80+ Bronze 2xUSB Kırmızı/Siyah ATX Kasa
Toshiba 1TB 32MB 7200Rpm (DT01ACA100)
AMD Athlon II X4 860K 4M 3.7Ghz FM2+
MSI A68HM-E33 V2 D3 1866Mhz mATX FM2+
Sapphire R9 380X Nitro Dual-X OC 4GB GDDR5 256Bit (11250-01-20G)
Sandisk SSD Plus 120GB 520/180MB SDSSDA-120G-G25

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı