Arkadaşım sen ilk önce soket farkını bir öğren gel tamam mı.Sistemin basit değil uyumsuz bir kere hadi uyumlu olsa 2000 TLyi çöpe atarsın APU koyuyorsun A8 koyuyorsun kalitesiz bir şey gidiyorsun bir de ekran kartını X olmayan gt model koyuyorsun böyle bir kombinasyonu casper falan yapmıyor en azından i7 koyuyorlar aynı fiyata (marka karalamıyorum).Sen toplama yapmadan önce bir marka pc al daha az kazık yersin.He bir de içinde PSU olan kasaya PSU alıyorsun o da ayrı bir mevzu 700 watt alıyorsun bir de yaptığın sistem 300 watt harcar en fazla. Gigabyte yerine MSI önersen değişen bir şey olmayacak lütfen o sitem bir kere çalışmaz çalışamaz AM3+ sokete FM2+
.
Çok kötü bir sistem olmuş. Eğer bilgisayarlar hakkında bilginiz yoksa insanlara tavsiyede bulunmayın. Thermaltake, Frisby, GT 730. Parayı çöpe atmasın arkadaş.GIGABYTE GA-970A-Gaming AMD 970A/SB950 Soket AM3+ DDR3 2000MHz(O.C.) Anakart
AMD FX X8 8300 Soket AM3+ 3.3GHz 16MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
MSI GT730 GDDR3 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 5400Rpm 64MB Cache Harddisk
THERMALTAKE VERSA H25 500W USB3.0 PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA
FRISBY COUGAR 80PLUS BRONZE 700W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
Buyur kardeşim.
Baktım işlemciyi değiştirmişsin bravo alkışlıyorum seni hatanı anlamışsın hala MSI diyorsunuz çok gülüyorum sizebak bakalım internet sitesinden destekliyor mu desteklemiyor mu? MSI parayla forumlarda çalıştıracak başka kişi bulmalı bence
Çok kötü bir sistem olmuş. Eğer bilgisayarlar hakkında bilginiz yoksa insanlara tavsiyede bulunmayın. Thermaltake, Frisby, GT 730. Parayı çöpe atmasın arkadaş.
Ya güzel kardeşim az öğren lütfen yapma şöyle şeyler koskoca firmaları diyorsun sen marka destekliyorsun burada kimse marka desteklemedi veya kötülemedi. Kim beynini yıkadıysa aferin ona her şey marka mı sanıyorsun anlamıyorum olay marka da mı bitiyor lütfen kimseye tavsiye vermeyin ve yanlış bilgi vermeyin.Daha başta FM2+ soket yapısına sahip işlemciyle AM3+ sokete sahip anakart koydun sonra düzelttin hatanı kabullenip susacak mısın yanlış bilgi verme diye burada yırtınıyorumKoskoca firmaları 2dk'da nasıl da harcıyorsunuz.
Koskoca firmaları 2dk'da nasıl da harcıyorsunuz.
O Pegatron anakartın ve GT 730'un performansı da tatından yenmez artık.CASPER CD.VTI4790A INTEL CORE İ7 4790 3.6 GHZ 8 GB 1 TB 2GB NVIDIA GT730 WIN 8.1
Aynı fiyata Casper i7 4790 koyuyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.