2000 TL'ye sistem tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı kişiler farklı hesap açıp MSI reklamı yapıyorsunuz

Bak bakalım internet sitesinden destekliyor mu desteklemiyor mu? MSI parayla forumlarda çalıştıracak başka kişi bulmalı bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
bak bakalım internet sitesinden destekliyor mu desteklemiyor mu? MSI parayla forumlarda çalıştıracak başka kişi bulmalı bence
Baktım işlemciyi değiştirmişsin bravo alkışlıyorum seni hatanı anlamışsın hala MSI diyorsunuz çok gülüyorum size .Düzenle butonu olmasa görürdüm ben seni neyse hala paranı boşa harcıyorsun hala farkında değilsin lütfen PSU olan kasaya PSU almak nedir ikisini birlikte mi kullanacaksın ne yapacaksın anlamıyorum. Bir şey bilmeden MSI parayla yok reklam yapıyor bilmem ne canım arkadaşım ben MSI önerdim mi bir onu söyle birisi 2000 TL çöp olur dedi ona direk MSI olsa olurdu değil mi gibi kelimeler sarf ettin anlamadım kimse MSI kelimesini kullanmadı gittin yok MSI böyle yok MSI şöyle biz marka desteklemiyoruz siz üstüne basa basa destekliyorsunuz diyorsunuz anlamıyorum yani . Sistemin hala hatalı lütfen gözünü seviyim MSI düşmanı olma her marka iyidir

Son düzenleyen: Moderatör:
Koskoca firmaları 2dk'da nasıl da harcıyorsunuz.
Ya güzel kardeşim az öğren lütfen yapma şöyle şeyler koskoca firmaları diyorsun sen marka destekliyorsun burada kimse marka desteklemedi veya kötülemedi. Kim beynini yıkadıysa aferin ona her şey marka mı sanıyorsun anlamıyorum olay marka da mı bitiyor lütfen kimseye tavsiye vermeyin ve yanlış bilgi vermeyin.Daha başta FM2+ soket yapısına sahip işlemciyle AM3+ sokete sahip anakart koydun sonra düzelttin hatanı kabullenip susacak mısın yanlış bilgi verme diye burada yırtınıyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…