2000 TL'ye Sistem Toplama

AlleinWolf

Megapat
Daha fazla  
Şimdi eski Quad Core sistemden çıkıp neredeyse tamamen yeni bir sisteme geçiyorum. Yaklaşık 1 ay içinde parçaların siparişi verilecek. Uygun fiyatlı oyun bilgisayarı toplama rehberinde de olan Intel Pentium G3258 işlemci kafama yattı. Özel BIOS ile 3.6 GHZ saat hıza çıkartırım. Anakart konusunda kararsız kaldım. Asus H81m-Plus kartında 2 bellek slotu var, ben 4 almak istiyorum bunu. Senelerce daha parça alamayacağım. Orta-üst segment bir sistem olacak. Bellek konusunda önce tek 8 GB kullanacağım. İlerde 3 tane 8 daha atarım. Çekirdek gecikmesini 9 düşündüm; 1600 MHZ frekansında. Rehberi görmeden önce de zaten Asus'un GTX750ti kartını kullanmak istiyordum. Soğutmayı yapar mıyım bilmiyorum, 3.6GHZ hızında çalıştırırken gerekir mi?Güç kaynağını kasayla beraber alacağım, Corsair carbide serisi mid tower wamp/spec-01 80 plus 550W. Toparlamam gerekirse işlemcim, ekran kartım, güç kaynağım, kasam, DVD-RW, monitör, klavye, mouse, hoparlör tamam gibi. 4 slotlu ortalama üstü ekipmanlı bir anakart tavsiyesi lazım. İşlemci OC edileceği için H81m-plus gibi BIOS'unda yardımcı program sunmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı