2000 TL'ye sistem toplama

Silent

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar topladığım sistemi alıyım mı? Bu fiyatı aşmadan daha iyi bir önerisi olan var mı?

1929 TL SİSTEM.png

Daha yeni farkettim sistemde HDD yok. RAM'leri dilerseniz 1866MHz seçebilirsiniz. Ama böyle de durabilir. Sadece stabil olur diye öneri yapmıştım. Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni farkettim sistemde HDD yok. Ramleri dilerseniz 1866MHz seçebilirsiniz. Ama böyle de durabilir. Sadece stabil olur diye öneri yapmıştım. Şimdiden hayırlı olsun.
Pardon, HDD koymayı unutmuşum:D. Onların dışında başka bir eksiği yoktur değil mi?
Not: 1TB, 7200Rpm, 64 MB Cache, Baraccuda harddisk koyacağım.

Yok yok bir eksiği yok. Güzel sistem. Sanki ekran kartı biraz düşük kalmış ama olsun dert etmeyin. Sistem böyle de güzel. Rahatça günümüz oyunlarını yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Diğer senelerde yavaş yavaş ayarları düşürerek oynamaya devam edebilirsiniz.

Yok yok bir eksiği yok. Güzel sistem. Sanki ekran kartı biraz düşük kalmış ama olsun dert etmeyin. Sistem böyle de güzel. Rahatça günümüz oyunlarını yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Diğer senelerde yavaş yavaş ayarları düşürerek oynamaya devam edebilirsiniz.
Daha iyi ekran kartı koyacaktım da malum monitör gerekliydi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı