2000 TL'ye tam boy klavye önerisi

Bütçe
2000

vMonza

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar:

Bütçem 2000 TL, %100 boyutlu tam bir klavye arıyorum, önerilerinize açığım. Mekanik olursa daha iyi olur, teşekkürler.

Enter ve silme tuşu büyük olursa sevinirim

Son düzenleme:
büyük enter ve silme tuşu olursa daha iyi olur hocam küçük klavye sevmiyorum'da ellerde alıştı büyük tuşlara

Son düzenleme:
Büyük enter ve silme tuşu olursa daha iyi olur hocam küçük klavye Sevmiyorum'da ellerde alıştı büyük tuşlara

Hocam ben 3 hafta önce Gamepower Calypso V2 aldım memnunum özellikleri de 2000TL için çok iyi optik ve hot swap özellikli mekanik red switchlere sahip paketten 10 tane mavi 5 tane de yedek red switch çıkıyor ben wasd yi blue switch yaptım diğerlerini red switch bıraktım çok güzel oldu tavsiye ederim Gamepower sevmiyorsanız ya da bu model kafanıza yatmadıysa Monster Pusat K3 Pro da iyidir bence.

Hocam ben 3 hafta önce Gamepower Calypso V2 aldım memnunum özellikleri de 2000TL için çok iyi optik ve hot swap özellikli mekanik red switchlere sahip paketten 10 tane mavi 5 tane de yedek red switch çıkıyor ben wasd yi blue switch yaptım diğerlerini red switch bıraktım çok güzel oldu tavsiye ederim Gamepower sevmiyorsanız ya da bu model kafanıza yatmadıysa Monster Pusat K3 Pro da iyidir bence.
Tavsiye için teşekkürler hocam bakacağım

İkinci ele sıcak bakıyor musun?
klavye gibi ekipmanlarda 2.el düşünmüyorum hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı