2000 TL'ye tıraş makinesi önerisi

Dr. Who

Hectopat
Hocamlar merhaba tıraş makinesi bakıyorum önceden şu ürünü kullanıyordum BABYLISS MT860E 11 Başlıklı Multi Bakım Seti Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Sanırım bataryası oldu artık şarj etsemde çalışmıyor neyse bütçem maksimum 2 k biraz daha üstüne çıkabilirim. Sizden sakalı sıfır alan ve şekil verebilen bir makine arıyorum vücutta da kullanılabilen model varsa iyi olur bu önceki kullandığım kıl tutuyordu ve acıtıyordu tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam sıfır alıyor mu ve başlık olarak neler var vücutta kullandınız mı nasıl kil falan tutuyor mu?

Hocam saç sakal için ayrı başlığı var bıyıktır kaştır o tarz için ayrı başlığı var ve gövde ve özel bölge içinde başlığı var kullandım güzel alıyor tam sıfır almıyor ustura gibi lakin alışını beğendim ben.
Bir tane başlığı var santim santim ayarlayabiliyorsunuz onu çok beğendim ben şu şekilde.

1760391036929.png

Hocam saç sakal için ayrı başlığı var bıyıktır kaştır o tarz için ayrı başlığı var ve gövde ve özel bölge içinde başlığı var kullandım güzel alıyor tam sıfır almıyor ustura gibi lakin alışını beğendim ben.
Bir tane başlığı var santim santim ayarlayabiliyorsunuz onu çok beğendim ben şu şekilde.

Eki Görüntüle 2587721
Vücut kıllarını sıfır almaz mı yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı