2000 TL'ye TKL klavye önerisi

Bütçe
1500-2000

TheCaspian

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi %75 TKL klavye arayışım var. Kompakt olması önemli ve yön tuşları olmalı RGB de olursa tadından yenmez mekanik ya da membran olabilir, mekanik olursa ise kırmızı switch tercihim.

Not: Aula F75 önermeyin almak istemiyorum şimdiden teşekkürler.

Bütçe: 1500-2000

300TL aşma imkanınız varsa kesinlikle bunu tercih edin.

300TL aşma imkanınız varsa kesinlikle bunu tercih edin.

Öneri için teşekkürler güzel görünüyor, fakat RGB versiyonu varsa daha iyi olabilir benim için.

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi %75 TKL klavye arayışım var. Kompakt olması önemli ve yön tuşları olmalı RGB de olursa tadından yenmez mekanik ya da membran olabilir, mekanik olursa ise kırmızı switch tercihim.

Not: Aula F75 önermeyin almak istemiyorum şimdiden teşekkürler.

Bütçe: 1500-2000

Aradığın ürünü kesinlikle Wraith e-Sports da bulabileceğini düşünüyorum.

TKL klavye neden tercih edilir. Gerçekten soruyorum bana biraz mantıksız geliyor numerik tuşlar ile klavye kullanmak daha rahat ayrıca serçe parmağımla entere basabiliyorum :)

TKL klavye neden tercih edilir. Gerçekten soruyorum bana biraz mantıksız geliyor numerik tuşlar ile klavye kullanmak daha rahat ayrıca serçe parmağımla entere basabiliyorum :)
Tam klavyeler aşırı büyük üstüne yurt içi satılan çoğu tam klavye aynı fiyattaki TKL klavyelerdeki kalitede değil ve bence artık numerik tuşlar gereksiz.

E-spor veyahut daha az alan kaplaması için alıyorlar. Numpad işlem yapmadığınız sürece gereksiz. GTA5 tarzı oyunlar oynuyorsanız ekstra bir numpad alır veyahut numpadlı klavyeniz ile o tuşlarla oynarsınız. Seçilme sebebi budur.

GTA oynamam lazım.
Yukarda dediğim gibi eski numpadlı klavyeni kullanırsın.

Öneri için teşekkürler güzel görünüyor, fakat RGB versiyonu varsa daha iyi olabilir benim için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı