2000 TL'ye TKL klavye önerisi

Bütçe
1500-2000
E-spor veyahut daha az alan kaplaması için alıyorlar. Numpad işlem yapmadığınız sürece gereksiz. GTA5 tarzı oyunlar oynuyorsanız ekstra bir numpad alır veyahut numpadlı klavyeniz ile o tuşlarla oynarsınız. Seçilme sebebi budur.
Hocam valla saygı duyuyorum. Ama saçma :) yinede saygılar. Güzel bir klavye alıcaksam neden eksik bir klavyem olsunki bu neyin macerası :)

Bu arada tavsiyemdir @TheCaspian bütçe artıyorsa Apex 5 Hibrit alın.

Oled panel ve switch konusunda gayet iyi. Bir arıza çıktı mı değişim yapıyorlar. Kullanıcı hatası vs problem yaşamazsınız.

Hocam valla saygı duyuyorum. Ama saçma :) yinede saygılar. Güzel bir klavye alıcaksam neden eksik bir klavyem olsunki bu neyin macerası :)
Öyle saçma olduğunu düşünmeyin. Herkesin alanı büyük değil, o yüzden tercih ediliyor. Ve Numpad'ler gta 5 gibi oyunlar dışında çok gereksiz. Hesaplama yapmıyor isen gerek yok. Zaten Numpadsizlerin fiyatı Numpadlilere göre düşük oluyor.

Bu arada tavsiyemdir @TheCaspian bütçe artıyorsa Apex 5 Hibrit alın.

Oled panel ve switch konusunda gayet iyi. Bir arıza çıktı mı değişim yapıyorlar. Kullanıcı hatası vs problem yaşamazsınız.

Öyle saçma olduğunu düşünmeyin. Herkesin alanı büyük değil, o yüzden tercih ediliyor. Ve Numpad'ler gta 5 gibi oyunlar dışında çok gereksiz. Hesaplama yapmıyor isen gerek yok. Zaten Numpadsizlerin fiyatı Numpadlilere göre düşük oluyor.
hocam senin önerdiğin klavyede numerik tuşlar var farkında mısın :)

Farkındayım zaten önerme sebebim piyasaya göre ucuz olmasından ötürü. TKL versiyonunu da atarım. Amacınız umarım eleştirmek vs değildir.

Hayırlı olsun.
Nie hocam eleştiriyim ne var bunda eleştirilmek kötü bir şey değil sizde beni eleştirebilirsiniz çok memnun olurum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı