2000 TL'ye Toplama PC

İşlemci iyi bir seçim olmuş, mümkünse ek PSU almak yerine Corsair 400R ile birlikte gelen 750W kasalarından alın. 600W bile yeterli olacaktır. Maksat gereksiz masraflardan kaçıp daha iyi bir ekran kartı almak. En azından 100 lira daha artırabilirseniz 7850 yerine 7870 almanız sizin için daha iyi olacaktır.

DVD sürücüsüne gelince bence o kadar önemli olmayan bir şey eğer film gibi şeyler alıp izlemeyi düşünmüyorsanız.

Ben güç kaynağına bilerek yüklendim çünkü ekran kartı geçici süreliğine sonra para biriktirip iyi bir ekran kartı alacağım:VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7950 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart fiyatı bana çok uygun geldi.Film izlemeyeceğim oyun odaklı bu nedenle 1 tane yeter herhalde.

- - - Güncellendi - - -

Bir de bu DVD sürücüler bildiğim kadarıyla sabit diske ve SSD ye bağlanıyor o zaman bir de SSD aldığım zaman 1 tane daha almam mı gerekiyor yoksa 2 sini 1 DVD sürücüye takabilir miyim?

- - - Güncellendi - - -

Sizin görüşünüz nedir?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı