Bu bütçede en iyi alternatifiniz, tekrar söylüyorum. Cherry switch mekanik, %100, TR Q...CORSAIR K60 RGB PRO Cherry MX TR Q Mekanik Kablolu Low Profile Siyah Gaming Klavye-CH-910D018-TR Uygun Fiyatları ile Tebilonda Görsellerde ürünün İngilizce dizilimi bulunsa da özellikler ekranında ve ürün başlığında Türkçe Q olarak belirtiliyor, tebilon'la iletişime geçip Türkçe Q olduğunu teyit edebilirseniz bu bütçelerin en iyi ürünlerinden biri.
Yer imlerine ekledim hocam. TeşekkürlerBu bütçede en iyi alternatifiniz, tekrar söylüyorum. Cherry switch mekanik, %100, TR Q...
Cherry Kailh'ten daha kaliteli bir switch, neden hocam?Tam ve Türkçe şartsa bunu alıp geçin hocam.
![]()
XTRFY K4 RGB SİYAH TÜRKÇE MEKANİK OYUNCU KLAVYESİ
XTRFY K4 RGB RGB LED AYDINLATMALI MEKANİK OYUN KLAVYESİ • Mekanik anahtarlar ( Kailh Red 80 Milyon )• Özelleştirilebilir RGB aydınlatma• Tam N-anahtar geçişi ve 1000 Hz yoklama oranı• Dayanıklı yapı PRO-SEVİYE KLAVYETÜM SEVİYEDEKİ OYUNCULAR İÇİN.. Major ödüllü klavyelerimizin temel özellikleri...shop.connectgame.com.tr
Asus ve Corsair'deki Cherry MX switchler çınlama veya çift basma sorunlu diye biliyorum. Şahsen Kailh red alıp rahatıma bakarım.Cherry Kailh'ten daha kaliteli bir switch, neden hocam?
İlginçmiş, mutlaka bakacağım hocam.Asus ve Corsair'deki Cherry switchler çift basma sorunlu diye biliyorum.
Bütçe yüksek olsa tam hot-swap klavye alıp üstüne Türkçe keycap almasını önerirdim ancak bütçe kısıtlı.Tam ve Türkçe şartsa bunu alıp geçin hocam.
![]()
XTRFY K4 RGB SİYAH TÜRKÇE MEKANİK OYUNCU KLAVYESİ
XTRFY K4 RGB RGB LED AYDINLATMALI MEKANİK OYUN KLAVYESİ • Mekanik anahtarlar ( Kailh Red 80 Milyon )• Özelleştirilebilir RGB aydınlatma• Tam N-anahtar geçişi ve 1000 Hz yoklama oranı• Dayanıklı yapı PRO-SEVİYE KLAVYETÜM SEVİYEDEKİ OYUNCULAR İÇİN.. Major ödüllü klavyelerimizin temel özellikleri...shop.connectgame.com.tr
İşlemci ve SSD yükseltmesi yapılacağı için klavyeye çok bütçe ayıramadık.Bütçe yüksek olsa tam hot-swap klavye alıp üstüne Türkçe keycap almasını önerirdim ancak bütçe kısıtlı.
Connectgame üzerinden XTRFY M4 Alığ wraith Türkçe keycap alabilirsiniz.Merhaba Technopat Ailesi,
2.000 TL bütçem var.
Bu bütçe ile alınabilecek en iyi mekanik klavyeler nelerdir?
Klavyede istediğim şartlar:
1) Türkçe tuş takımları olsun.
2) %100 klavye olsun yani günümüzdeki kısa ya da bazı tuş takımları olmayan klavye olmasın.
3) %100 mekanik olsun
Yardımcı olursanız çok sevinirim
@belirsizz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.