2000 TL'ye Valorant PC toplanır mı?

Bütçe
2000

Polemic54

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Core Quad 2 Q6600 Ekran kartı: GT 710 RAM: 4 ya da 8 bellek: HDD 200 GB Power Supply: 400 watt. Monitör: 60 Hz 200 300 liraya.

Alabilirsiniz ama tavsiyem para biriktirip adamakıllı bir sistem almanız.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...lgisayar-masaustu-asus-r7-265-997233390/detay buyurun.

Benim sistem yalnız DDR 3
Alabilirsiniz ama tavsiyem para biriktirip adamakıllı bir sistem almanız.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...lgisayar-masaustu-asus-r7-265-997233390/detay buyurun.

Kankam ben zaten benim bir bilgisayar var 3000 TL 3500 TL falan satacağım 1000 TL'de yazın alacağım yani bütçem olacak yani gelecektede yükseltebilirim.

Bir şey değiştirmez. RAM'ler ile VRAM arasında bağlantı yok. Çalışır. Ona bakılırsa DDR6 yok, ama GDDR6 var.

Kankam ben zaten benim bir bilgisayar var 3000 TL 3500 TL falan satacağım 1000 TL'de yazın alacağım yani bütçem olacak yani gelecektede yükseltebilirim.
Ama çoğu şeyi değiştirmeniz gerekir.

Bir şey değiştirmez. RAM'ler ile VRAM arasında bağlantı yok. Çalışır. Ona bakılırsa DDR6 yok, ama GDDR6 var.

Kankam yani ülkenin durumunu az çok anlıyosundur piyasada ekran kartı pahalanmış yoğun talep var her şey çok pahalı bugün toplamasam yarın üstüne katar kankam.

Ben pek DDR meselesini bilmiyorum yani uyar mı kesin.

Kankam R7 240 alsam ne farkı olur.

Son düzenleme:
Kankam yani ülkenin durumunu az çok anlıyosundur piyasada ekran kartı pahalanmış yoğun talep var her şey çok pahalı bugün toplamasam yarın üstüne katar kankam.

Ben pek DDR meselesini bilmiyorum yani uyar mı kesin.

Kankam R7 240 alsam ne farkı olur.

Uyar. Bu arada fark olur. Attığım daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı