2000 TL'ye vidalama ve delme için matkap önerisi

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba... Şimdi biliyorsunuz lazım oluyor arada vidalama ve delme işleri için matkap. Ben de lazım oldukça bir şekil normal tornavidayla vs. hallediyordum ama şimdi elimde kurulmamış bir çalışma masası var ve l aparatına küçük vidayı geçirip tahtaya montelemek lazım ve bu tornavidayla yapılması çok zor mesela.

Birkaç yer daha var kurulumda matkap lazım olacak. Bunun dışında da delme ve vidalama lazım oluyor sürekli zaten. Bana 2000 TL bütçe ile öneri yapabilir misiniz? Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aklımda bu var Amazon.com.tr, nasıl sizce, daha iyi önerisi olan var mı?

Yanına da boy boy vidalama ucu ve delme ucu olan uç seti önerirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba... Şimdi biliyorsunuz lazım oluyor arada vidalama ve delme işleri için matkap. Ben de lazım oldukça bir şekil normal tornavidayla vs. hallediyordum ama şimdi elimde kurulmamış bir çalışma masası var ve l aparatına küçük vidayı geçirip tahtaya montelemek lazım ve bu tornavidayla yapılması çok zor mesela.

Birkaç yer daha var kurulumda matkap lazım olacak. Bunun dışında da delme ve vidalama lazım oluyor sürekli zaten. Bana 2000 TL bütçe ile öneri yapabilir misiniz? Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aklımda bu var, nasıl sizce, daha iyi önerisi olan var mı?

Amazon.com.tr yanına da boy boy vidalama ucu ve delme ucu olan uç seti önerirseniz sevinirim.

Ben bunu kullanıyorum şu ana kadar herhangi bir sorun çıkarmadı gayet memnunum.

İlk defa duydum markayı ve 700 lira hocam, güvenemedim.

Doğrudur hocam ilk aldığımda bende güvenemedim ancak yorumları inceledim ve aldım ancak gayet güzel iş görüyor. Banyo duvarı, mutfak duvarı gibi yerleri deldim. Gayet işe yaradı benim için.

Önerisi olan var mı başka, konuda yazdığımı alayım mı yoksa?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı