2000 TL'ye Xperia Z3 Alınmalı mı ?

MonsterGame

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2.000 TL Kadar bir bütçem var. Sizce xperia z3 almalımıyım yoksa z4 ün çıkmasını mı beklemeliyim? Yada z3 den daha iyi bir telefon mu almalıyım? Tabi 2000 tl geçmemek şartıyla ama benim aklımda xperia z3 almak geçiyor. Sizce iyi mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben z2 kullanıyorum. kamera çok iyi fakat süper otomatikte 8mp çekiyor. bildiğim kadarıyla z3 de süper otomatikdede 20.7 çekiyor ki süper motomatik cidden süper :) onun dışında performans olarakda çok iyi 5.1 güncellemesiyle 2 kat serileşti telefon. ısınma söz konusu oyun oynarken elimin yandığı olyor 1-2 saatte :) z3 de ısınma azaltıldı diye biliyorum. özetliycek olursak sen telefonla neyapıcaksın eğer kamera dersen g4 ve z3 arasında gidebilirsin. kötü yanlarını söyleyeyim. su girince garanti vermiyor. z2 çok ağır ve kalın ele oturmuyor ama z3 de çok iyi ele oturuşu vs. bana kalısa ben memnunum. ama g4 e de bi bakmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı