2000 TL'yi geçmeyen klavye önerisi

Bütçe
1900
Hocam peki %75 önereceğiniz bir şey yoksa 61e alayım.

Ürün bu bu arada. %75 olarak Akko alınabilir.

Ürün bu bu arada. %75 olarak Akko alınabilir.

Hocam bu son kararım olacak 61'e mi bu mu?
Amazon.com.tr

https://shop.connectgame.com.tr/products/xtrfy-k4-tkl-rgb-si̇yah-compact-turkce-mechanical-gaming-keyboard
bu nasıl bir de

Son düzenleme:
Amazon.com.tr

Hangisinin sesini daha çok beğendiyseniz onu alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DK61E'nin switchleri bunlar. Sessiz istiyorsanız Red alacaksınız o yüzden onun sesine bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu ise Akko'nun sesi. Hangisini daha çok sevdiyseniz onu tercih edin.

Amazon.com.tr

https://shop.connectgame.com.tr/products/xtrfy-k4-tkl-rgb-si̇yah-compact-turkce-mechanical-gaming-keyboard
bu nasıl bir de
Dk61E ve Akko daha iyidir.

Hangisinin sesini daha çok beğendiyseniz onu alın.

DK61E'nin Switch'leri bunlar. Sessiz istiyorsanız red alacaksınız o yüzden onun sesine bakın.

Bu ise Akko'nun sesi. Hangisini daha çok sevdiyseniz onu tercih edin.

DK61e ve Akko daha iyidir.

Hocam siz hangisini tercih ederdiniz ben FN tuşlarından dolayı Akko hoşuma gitti ve 2. sorumda Prime alırsam kargo parasını ödemem gerekirmi.

Prime ile kargo ödemezsiniz. Dediğim gibi aralarından seçimi Switch seslerine göre yapın. Ben olsam Akko tercih ederdim bu arada.

Akko alacağım o zaman hocam çok sağ olun Prime kargo ücretini yurt dışı ürünler içinde ödeyor mu bilginiz var mı sonra boşuna Prime al mıyım 30-40 TL falan 350 TL kargo ücreti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı