2000 TL'yi geçmeyen klavye önerisi

Bütçe
1900
Akko alacağım o zaman hocam çok sağ olun Prime kargo ücretini yurt dışı ürünler içinde ödeyor mu bilginiz var mı sonra boşuna Prime al mıyım 30-40 TL falan 350 TL kargo ücreti.

Hatırladığım kadarıyla ödeniyor. Çünkü DK61E 1100'e düşüyordu o şekilde. Prime alıp alırsanız daha ucuza gelir muhtemelen. Hayırlı olsun dostum.

Hatırladığım kadarıyla ödeniyor. Çünkü DK61e 1100'e düşüyordu o şekilde. Prime alıp alırsanız daha ucuza gelir muhtemelen. Hayırlı olsun dostum.

Hocam vallahi çok çok özür dilerim ama bu marka benim CS oyunumun e-spor takımı aynı fiyat bu nasıldır bilginiz var mı gerçekten CS ci olduğum içinde ilgimi çektide bu mu daha iyidir Akko mu?

Hocam vallahi çok çok özür dilerim ama bu marka benim CS oyunumun e-spor takımı aynı fiyat bu nasıldır bilginiz var mı gerçekten CS ci olduğum içinde ilgimi çektide bu mu daha iyidir Akko mu?

FNATİC switchler bulunuyor. Hakkında inanın hiçbir fikrim yok. Daha çok hız için ayarlanmış gibi. Biraz araştırıp döneyim size.

Bu arada bir şey soracaksınız sorun. Her zaman buradayım sıkıntı yok. Soru sormak için zaten burası 🙂

Fnatic Switch'ler bulunuyor. Hakkında inanın hiçbir fikrim yok. Daha çok hız için ayarlanmış gibi. Biraz araştırıp döneyim size.

Bu arada bir şey soracaksınız sorun. Her zaman buradayım sıkıntı yok. Soru sormak için zaten burası 🙂

Hocam çok uğraştırdım odnan dolayı pek sorasım yoktuda sağ olun bir yardımcı olursanız CS için üretilmiştir herhalde ondan dolayı merak ettim de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok uğraştırdım odnan dolayı pek sorasım yoktuda sağ olun bir yardımcı olursanız CS için üretilmiştir herhalde ondan dolayı merak ettim de.

Dediğim gibi uğraşmak için varım zaten. Sizin gibi insanlarla uğraştıkça öğreniyorum zaten. Soracağınız soru benim de yararima yani.

Şu an için en F/P klavye.

Hocam bunu 2. 3. atışınız tam klavye istemiyorum teşekkürler.

Dediğim gibi uğraşmak için varım zaten. Sizin gibi insanlarla uğraştıkça öğreniyorum zaten. Soracağınız soru benim de yararima yani.

Anladım sağ olun hocam biraz bende arıaştırayım bir şey öğrenince beni bilgilendirirseniz iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı