2000 TL'yi geçmeyen klavye önerisi

Bütçe
1900
Ben numpade hiç önem vermedim ama F tuşlarına çok önem verdim kullanıyorum çünkü işimi görüyor 1 sıra fazla tuş olması çok kötü durmuyor %60 klavye FPS oyunu oynayan birisi için mükemmel ama günlük kullanım ve diğer oyunlar için tam bir saçmalık benim görüşüm.

Onu FN tuşuna basara kullanılıyor çok sorun değil aslında klavye kaliteliyse sorun değil.

Hocam vallahi çok çok özür dilerim ama bu marka benim CS oyunumun e-spor takımı aynı fiyat bu nasıldır bilginiz var mı gerçekten CS ci olduğum içinde ilgimi çektide bu mu daha iyidir Akko mu?
Hocam bende de Fnatic miniStreak var ama olay tamamen reklam. Yani bunu alınca CS daha farklı oynanmıyor. Emin olabilirsiniz rankım yüksek. Ama HyperX yerine sahibindenden kapalı kutu Fnatic öneririm.

Hocam bende de fnatic ministreak var ama olay tamamen reklam. Yani bunu alınca CS daha farklı oynanmıyor. Emin olabilirsiniz rankım yüksek. Ama HyperX yerine sahibindenden kapalı kutu fnatic öneririm.

Hocam bende globalim zaten rank işlerini geçtim ben yine de CS için üretilmesi bazı özellikleri daha konfotrlu olur diye dedim anlamadım yani fnatic mi alayım hyperxmi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı