2000₺ yarı claw mouse önerisi

Bütçe
2000

AngelEyess4

Decapat
Daha fazla  
Kafamda Glorius Model O Wireless modelini almak var, görüntüsü ve sadeliği hoşuma gidiyor. Farklı tavsiyesi olan varsa açığım. Claw gripe yakın bir tutuş tarzım var, avuçluyorum sayılır.

Hem başlıkta hem konuda bütçe 2000 yazıyor.

Ayrıntı sormadan niye direk olumsuz bir cevap veriyorsunuz ki? Siteye girince bir kampanya var ona tıklayınca 1033 TL geri ödemesi olduğunu görebilirsin. Ayrıntı: Gaming Gen TR'den 2800 TL'ye alıp ASUS'a başvurarak 90 gün içerisinde 1033 TL iade alıyorsunuz.

26 temmuza kadar vakit vermiş.

@EfeAkkaya

Ayrıntı sormadan niye direk olumsuz bir cevap veriyorsunuz ki? Siteye girince bir kampanya var ona tıklayınca 1033 TL geri ödemesi olduğunu görebilirsin. Ayrıntı: Gaming Gen TR'den 2800 TL'ye alıp ASUS'a başvurarak 90 gün içerisinde 1033 TL iade alıyorsunuz.

26 temmuza kadar vakit vermiş.

@EfeAkkaya
Sektöre hakim olmadığımdan ve ilk mesajınızda kampanyadan bahsetmediğinizden bu tepkim doğal çünkü googlede markayı aratınca 2900 altı fiyat yok. Bu geri ödeme için satın alınması gereken özel bir yer vesaire yok değil mi? Trendyol, gaming gen vs fark etmez sanıyorum?

Sektöre hakim olmadığımdan ve ilk mesajınızda kampanyadan bahsetmediğinizden bu tepkim doğal çünkü Google'da markayı aratınca 2900 altı fiyat yok. Bu geri ödeme için satın alınması gereken özel bir yer vesaire yok değil mi? Trendyol, Gaming gen vs fark etmez sanıyorum?

Özel bir yer var maalesef. Onlardan ilki gaming.gen TR ve en ucuz orası.

Kampanya sayfasında yazıyor bütün bilgiler.

Ayrıca mediamarktan deathadder V3 pro adlı mouseu deneyip elinize uyuyorsa attığım linkten gladius 3 aimpointi almanız daha iyi olur.

Özel bir yer var maalesef. Onlardan ilki gaming.gen TR ve en ucuz orası.

Kampanya sayfasında yazıyor bütün bilgiler.

Ayrıca mediamarktan deathadder V3 pro adlı mouseu deneyip elinize uyuyorsa attığım linkten gladius 3 aimpointi almanız daha iyi olur.
Deneyeceğim. Şuan rampage smx r53 kullanıyorum, geçişe değer mi sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı