2000₺'ye GamePad Önerisi

@Arkserhat, fiyat bandında alınabilir bir gamepad hocam. 1500 TL'ye ne aradığınıza göre değişir.

@psychonaut, fiyatına göre aşırı pahalı, Hall effect bulunmuyor ve 1500 TL'ye bulunan diğer kollardan daha kötü. Hiçbir şekilde alınmaz. Xbox 9. nesil kol bile alınmaz.

@wfezilla, bazen kimseye anlatamıyoruz...

Hocam bende benzer bütçelerde bir gamepad arıyorumda sizce GameSir mi PXN mi almalıyım? GameSir markasını yıllardır biliyorum ama pxn ilk defa duydum şahsen.

@Liquido, kapasitif stick kullanıyor. Stick olarak Hall Effect'ten iyi bir yapıya sahip. Neredeyse TMR kadar iyi. TR'ye yeni geldi. Yazılım ve genel olarak bir şey istiyorsanız GameSir alabilirsiniz. Stick olarak daha iyi derseniz ise PXN.

@Arkserhat, fiyat bandında alınabilir bir gamepad hocam. 1500 TL'ye ne aradığınıza göre değişir.

Birçok kol denedim hocam. Ucuz, orta ve pahalı. Ama aralarından en beğenmediğim bu oldu.
Ama mesela o fiyat bandında bu daha çok hoşuma gitti.

@Liquido, kapasitif stick kullanıyor. Stick olarak Hall Effect'ten iyi bir yapıya sahip. Neredeyse TMR kadar iyi. TR'ye yeni geldi. Yazılım ve genel olarak bir şey istiyorsanız GameSir alabilirsiniz. Stick olarak daha iyi derseniz ise PXN.
Genelde hikayeli oyunlar için sadece Gamepad kullanıyorum. Fps falan oynamıyorum. Gamesir işimi görür o zaman teşekkürler.

@Arkserhat, attığınız gamepad iyi değil maalesef.

Potansiyometre ayarlanabilir direnç zaten, sonuçta aynı işi yapıyor, sorun nerede?

Bu fiyat bandındaki tüm Gamepad'leri denemedim elbette. Ben hem fiyat hem de kullanılabilirlik olarak Xbox gamepad ile kıyaslıyorum. Bu Gamepad'in genel tasarımı bana daha çok uyuyor. Uzun saatler boyunca yarış simulasyonları oynuyorum ve tetik tuşlarının yumuşaklığı sayesinde hiç sıkıntı yaşamıyorum (Xbox Gamepad'de 15 dk sonrasında parmaklarım ağrımaya başlıyor). Gecikme ve Dead zone değerleri de kabul edilebilir aralıkta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı