slmgoko
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba, şu an kullanmakta olduğum model Corsair Glaive RGB Pro modeli. Bu mouse için internette ön kısım çok ısındığı için orta tekerlek plastiği genleşmeden kaynaklı orta tekerlek etrafında kendi kendine döndüğüne dair sorunlar vardı ki bizzat yaşadım. Yani tekerlek dönmüyor aslında ama onu kaplayan plastiği dönüyor. Bir süre bu olaydan sonra orta tuş komple bozuldu, Click işlevi gerçekleştirmez oldu. Bu fareyi tercih etme sebebim yan padlerin ayarlanabilir olması ve büyük olmasıydı. Ekstra olarak klavyem ve kulaklığım da Corsair'di. Uzun süreçtir bu ekosistemde iCUE programı bana resmen hayatı zindan etti çok sıkıntılar yarattı. Mouse ve kulaklık değiştireceğim o yüzden onları set yapmak istiyorum fakat klavyemden aşırı memnunum asla değiştirmeyi düşünmüyorum.
Aklımda G502 vardı fakat eskide kaldığı düşüncesindeyim. Onun gibi büyük ve özellikleri benzet olan Basilisk V3 mevcut fakat detaylı bilgilere hakim olmadığım için sizden yardım istiyorum.
Aklımda G502 vardı fakat eskide kaldığı düşüncesindeyim. Onun gibi büyük ve özellikleri benzet olan Basilisk V3 mevcut fakat detaylı bilgilere hakim olmadığım için sizden yardım istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: