2000₺'ye Sistem ve Upgrade Önerisi

İkinci el öneririm size A320 anakart 3. nesile destekliyor diye biliyorum anakart işlemci ve RAM'i satın ona göre tamamen bütçenizi tekrar yeni konu açarak elinizdeki bileşenleri yazın sistem topluyalım size.
Ya da şu işlemci de olabilir. Anakart için dediğim gibi, kendi elimde bir a320m gaming pro var. Onu deyeceğim. Ryzen 3 1200+soğutucu veya soğutuculu AMD Athlon 3000G, ve 8 GB RAM. Başka bir ihtiyacım kalmadı gibi :D.

Ya da şu işlemci de olabilir. Anakart için dediğim gibi, kendi elimde bir A320M Gaming Pro var. Onu deyeceğim. Ryzen 3 1200+soğutucu veya soğutuculu AMD Athlon 3000G, ve 8 GB RAM. Başka bir ihtiyacım kalmadı gibi :D.

Athlon serisi gereksiz olur siz dediğim şekilde elinizde şu an kullandığınız sistemin ürünlerini satın bütçenizi tamamen oturtun elinizde ki parçaları belirtin misal A320 anakart gibi ona göre bir yol çizelim.

Athlon serisi gereksiz olur siz dediğim şekilde elinizde şu an kullandığınız sistemin ürünlerini satın bütçenizi tamamen oturtun elinizde ki parçaları belirtin misal A320 anakart gibi ona göre bir yol çizelim.
Tamamdır. Teşekkür ederim. Buradan yine önerilere açığım, bolca öneriye yani :). Tekrardan teşekkürler.

Aslında kullandığınız diğer ofis programlarını belirtseniz daha verimli yardımcı olabiliriz.

İçinde SSD olmasına rağmen çok yavaş, ve SSD'de maksimum 250/250 hız almaktayım.

SATA 2 arabirimi kullandığı için değerler çok normal. Tek amaç ofis kullanımı ise yeni bir sisteme geçmeye gerek yok. Word ve Excel kullanımı için okuma yazma değerleri de işlemcide fazlasıyla yeterli. Anakart eğer ki DDR3 destekli ise RAM'i 8 GB'a yükeltebilirsiniz, özellikle dosya transferi yaparken RAM kullanımı artabiliyor. Termal bir bakım ve sıfırdan bir Windows kurulumu ile iş görebilir.

Rica ederim hocam ama siz yeni konu açın daha çok öneri alırsınız iyi günler kolay gelsin.
Teşekkür ederim. Bakacağım.
Aslında kullandığınız diğer ofis programlarını belirtseniz daha verimli yardımcı olabiliriz.

SATA 2 arabirimi kullandığı için değerler çok normal. Tek amaç ofis kullanımı ise yeni bir sisteme geçmeye gerek yok. Word ve Excel kullanımı için okuma yazma değerleri de işlemcide fazlasıyla yeterli. Anakart eğer ki DDR3 destekli ise RAM'i 8 GB'a yükeltebilirsiniz, özellikle dosya transferi yaparken RAM kullanımı artabiliyor. Termal bir bakım ve sıfırdan bir Windows kurulumu ile iş görebilir.
SATA 2 evet, çok normal. Aslında ben de RAM arttırmayı düşündüm ama işlemci çok güçsüz. Şöyle düşünüyorum, Athlon 3000G almayı düşünüyorum, çünkü ekran kartında da sorun olma ihtimali var. Ayrıca 1 tane 8 GB RAM alacağım, PSU ve anakart bende var. A320M. Ama merak ettiğim şey Athlon 3000G, A320M anakartımda çalışacak mı? Ve Athlon 3000G, M.2 NWme SSD'ler ile yüksek hızda çalışmıyor diye duydum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı