20000₺ sistem önerisi

yumeko

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayardan teknik olarak çok anlayan birisi değilim o yüzden ileriki zamanlarda bana bir sıkıntı yaşatmamasını istiyorum. Bu bütçeye monitör dahil sistem istiyorum daha üstüne çıkamam maalesef. LoL, Valorant, CS2 tarzı FPS oyunları oynuyorum umarım bu bütçede sıkıntı yaşamam oyun oynarken. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Ekran kartının kendi basına fiyatı minimum 12-13 bin TL 17k sistem ama nasıl oluyor merak ettiğimden soruyorum.

Ekran kartının kendi basına fiyatı minimum 12-13 bin TL 17k sistem ama nasıl oluyor merak ettiğimden soruyorum.

Ekran karti 10k. Guzel parcalar. Alabilirsiniz.

Demek istediğim o değildi ekran kartı bu kadar pahalıyken kasanın fiyatı makul geldi nasıl böyle toplanabiliyor onu soruyorum.

Sponsorlar, toplu aldıkları için uygun fiyat, markaların desteği gibi bir sürü etmen var alıcağın bilgisayarın tüm parçaları sıfır garantili ürünler olur merak etme bir sıkıntı olmaz.

Kasayı 2 taksite bölmeyi planlıyorum, monitörle beraber maksimum 22-23 bin TL civarı olması gerekli. 500GB SSD yeterli olur mu ve kasayı Vento ile degistirmeyi düsünüyorum siz çoğu konuda Vento söylediğiniz için bunu düşünüyorum. Dedigim şekilde kasayı degisip alınır mı? Yoksa baska bir PC mi önerirsiniz? Monitörle beraber 22-23 bin olacak uzun yazdım belki dalgınlığınza gelir, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı