Çok bilginiz yoksa "sistem montaj hizmeti" olan bir mağazadan sipariş vermenizi öneririm.Merhaba 20000 TL ile sistem toplamak istiyorum genellikle oyun oynayacağım ancak bu konu hakkında pek bilgim yok parçaları tek tek toplamak istiyorum.
![]()
SDN-PREMIUM / İNTEL i5 12400F / RTX 4070 / 1 TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
SDN-PREMIUM / İNTEL i5 12400F / RTX 4070 / 1 TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Güvenilirdir.Bu siteyi hiç duymadım güvenilir mi bir sorun çıkarır mı?
Sistem iyi fakat PSU değişmeli.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.