20000 TL civarı hazır masaüstü sistem önerisi

LotMaqs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakında bilgisayar almayı düşünüyorum. İnternette gezinirken bunu buldum iyi midir? Önerdiğiniz daha iyi bir hazır sistem varsa yazabilir misiniz?

Bu bütçede en iyisi diyebilirim. Alabilirsiniz.

Hocam bende bu sistemi almayı düşünüyorumda webe özel fiyat ne demek? Mağazadan alındığında ne kadar fiyat farkı olur sizce?

1-2 bin oynar tahminim. Ben kulaklık almaya gittiğimde webe özel fiyatı yazısını görmeden gittim. 2200 lira dediler 1500 TL olan kulaklığa. Rica ettiğimde webe özel fiyattan verdiler. Ama bilgisayarda aynı şeyi yapacaklarını sanmıyorum. Uyguna sattıkları için bayağı yoğunluk vardır ve bilgisayar hemen toplanacak bir şey değil.

1-2 bin oynar tahminim. Ben kulaklık almaya gittiğimde webe özel fiyatı yazısını görmeden gittim. 2200 lira dediler 1500 TL olan kulaklığa. Rica ettiğimde webe özel fiyattan verdiler. Ama bilgisayarda aynı şeyi yapacaklarını sanmıyorum. Uyguna sattıkları için bayağı yoğunluk vardır ve bilgisayar hemen toplanacak bir şey değil.
Acaba internetten montaj yapılmadan alsak vatan mağazasına götürüp taktırabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı