20000 TL hazır sistem önerisi

Haha şu anda markalar ve modeller arasında iyice kafam uçmuş durumda Yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar, tüm mesajları inceleyeceğim.

@Lorna Shore bu bütçede giriş seviyesi kalitede parçalar kullanmak istemedim. Konu sahibi biraz daha kaliteli kafasının rahat edebileceği parçalar istediği için maalesef fiyat yükseliyor.

@messinicocugu konu sahibi hazır sistem istemiş, bilgisayar toplamayı bilmiyor olabilir. Bu nedenle hazır sistem önermek gerekiyor. Yoksa indirimleri bekleyerek parçaları tek tek alırsa 18.000-19.000 TL civarında istediği sistem toplanabilir.

Kesinlikle bilgisayar toplamayı bilmiyorum ve ileride başımı ağrıtmayacak sistem arıyordum Bütçeyi 25000 lira yaparsak nasıl bir şeyler yapabilirsiniz hocam?

Oradaki kasa önü mesh değil bu daha iyi olacaktır Dark Diamond PRO DKCHDIAMONDPROMS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Arkadaşlar işim gereği Linux kullanıyorum ve Nvidia sürücülerini açık kaynak olarak yayınlamadığı için bazı sıkıntılar yaşıyorum, dolayısıyla Nvidia ekran kartını her ne kadar DLSS için kullanmak istesem de kullanma şansım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…